Matchpartner voor kandidaten

Een nieuwe stap in uw carrière zetten, betekent opnieuw stilstaan bij uw kwaliteiten, ambities en mogelijkheden. Een open gesprek met een van onze consultants geeft snelheid en richting aan uw keuzes. Wij kennen uw werkveld als geen ander en wijzen u graag op de mogelijkheden die passen bij uw kwaliteiten en ambities. Samen vinden we de beste match tussen u en onze opdrachtgevers.

Wij waarderen uw inschrijving.

Het ontdekken van competenties en het vinden van de best passende baan is geen geautomatiseerd proces, maar maatwerk. Onze persoonlijke aanpak is de toegevoegde waarde van ons bureau, onze consultants spenderen graag tijd aan het waarderen van de voor u relevante mogelijkheden.
U kunt zich vrijblijvend inschrijven of reageren op een van onze vacatures. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met uw inschrijving / sollicitatie.

Uw inschrijving / sollicitatie wordt met interesse en professie bekeken.

Onze selectieprocedure is streng, rechtvaardig en tegelijkertijd leerzaam en aangenaam. Uw expertise bepaalt welke consultant uw inschrijving / sollicitatie behandelt. Zien we mogelijkheden op de korte of lange termijn? Dan nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Selectie op basis van persoonlijke gesprekken.

Tijdens het traject van werving en selectie, detachering of outplacement vinden er een of meerdere gesprekken plaatst tussen u en onze consultants. Uw gesprekspartner is een consultant die uw vak begrijpt en de mogelijkheden binnen uw branche als geen ander kent. Doordat we elk vakgebied hebben ondergebracht in een eigen divisie, met eigen consultants, profiteert u van focus en expertise.

U ervaart de toegevoegde waarde.

Onze kennis van uw werkterrein en dat van onze opdrachtgevers, zorgt ervoor dat we een volwaardige gesprekspartner zijn en voegt ook waarde toe aan uw persoonlijke sollicitatietraject. We adviseren u tijdens het werving- en selectieproces en begeleiden u tijdens én na de procedure van uw nieuwe baan of project. Onze aanpak loont de moeite, het is de toegevoegde waarde van ons bureau.
Wilt u ook dat er zorgvuldig wordt gekeken naar uw mogelijkheden?