Leon Brouwers

Leon  Brouwers
Naam Leon Brouwers
Mobiel (06) 5496 8847

Quote

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Ik ben als directeur/eigenaar verantwoordelijk voor van alles: van de aansturing van de teams, de strategische planning op het gebied van marketing en acquisitie tot de uitbetaling van de salarissen. Ik ben altijd op de zaak te vinden en voer zelf ook nog altijd werving en selectie opdrachten uit.

Wat me aanspreekt in Matchpartner is natuurlijk alles, het is mijn kindje. Maar de focus is wel veranderd. Ruim tien jaar geleden begon ik -als een klassieke startende ondernemer - vanuit de garage van mijn huis een werving- en selectiebureau op het gebied van de commerciële arbeidsbemiddeling.

Groei was niet mijn eerste doel, maar toch kwamen er vrij snel collega’s bij. Heden ten dage telt Matchpartner rond de twintig consultants en we hebben altijd vacatures. Goede mensen kunnen we altijd gebruiken.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Er zit een rode draad in de kandidaten die we zoeken voor de uiteenlopende branches waarin wij werkzaam zijn. Zoals er ook uiteindelijk overeenkomsten zijn tussen de zeer verschillende persoonlijkheden bij Matchpartner. Maar als me gevraagd wordt waar ligt het verschil in, dan is het moeilijk onder worden te brengen.

Laat ik het zo zeggen: of we nu in opdracht van uitzendbureaus, re-integratiebedrijven, jeugdzorg of GGZ werken, overal worden we ingeschakeld om professionals te zoeken die naast een gedegen opleiding en werkervaring integriteit en een eigen persoonlijkheid meebrengen.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Zelf ben ik behoorlijk open en direct, en dat bepaalt ook een beetje de bedrijfscultuur. We zijn op natuurlijke wijze gegroeid, op spontane wijze. We pakken het werk op waar we zelf affiniteit mee hebben.

Enige tijd geleden heb ik een stukje geschreven over het vinden van goed personeel. Lees hier mijn column Personeel om op te bouwen

Persberichten over het vinden en behouden van goed personeel:

'Ik zei wel heel vaak: Ik wens je veel personeel!'
Persbericht in de Oegstgeester Courant over de groei van Matchpartner Lees het artikel hier

’Ik wil goede mensen binnenboord houden’
Interview in Trouw Lees het artikel hier.

Social networks

Bekijk mijn LinkedIn profiel Volg Matchpartner op Twitter

Ik zoek op dit moment naar een