Michael Reijmers

Michael  Reijmers
Naam Michael Reijmers
Mobiel (06) 4445 0804

Quote

“Succes komt door in je leven fouten te durven maken"

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Als Consultant mag ik een unit Ruimte, Infra en Recht opzetten binnen Matchpartner. Dit terrein is erg bekend voor mij, omdat ik inmiddels 14 jaar ervaring heb binnen deze vakgebieden. Binnen Ruimte houd ik mij bezig met de Ruimtelijke Ordening en Bouwkundigen. Binnen de Infra houd ik mij bezig met de Openbare Ruimte en Civiel Techneuten en binnen Recht met Juristen.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Er zijn genoeg kansen, maar je zal ze zelf moeten zien te cre√ęren. Ik tracht vaak bij de klant te zijn, zodat ik ook snel de kansen kan benutten. Ik merk dat dit door klanten gewaardeerd wordt en er op die manier voldoende vertrouwen ontstaat een opdracht te vervullen.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?

Vanuit je kracht aan de slag gaan. Bij Matchpartner werken louter mensen met verstand van het vakgebied. Dat straalt kracht en vertrouwen uit naar zowel klant als kandidaat.
Persoonlijk voelt Matchpartner voor mij super vertrouwd aan. Als je in de eerste maand het gevoel weet te cre√ęren dat je er al maanden werkt, dan zegt dat veel over de mensen die er onderdeel vanuit maken.

_________________________________________________________

Lees ook de columns van Michael:

Vak apart / apart vak

Je hebt soms geen idee van de impact…..

Verandering van spijs doet eten

Een grote jongen worden. Hoe doe je dat?

Social networks

Bekijk mijn LinkedIn profiel Volg Matchpartner op Twitter

Ik zoek op dit moment naar een