Commerciële Arbeidsbemiddeling januari 2015 nieuwsbrief
Nieuwe website!
Matchpartner is in de laatste jaren flink gegroeid, niet alleen in het aantal werknemers en vacatures maar ook het aantal branches waarin wij actief zijn is flink toegenomen.

Begonnen als arbeidsbemiddelaar binnen de commerciële arbeidsbemiddeling zijn wij nu uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in de branches Zorg & Welzijn, Re-integratie & Verzuim, Gemeente, Commerciële Arbeidsbemiddeling en Arbeidsmobiliteit.

Wij zijn van mening dat groei hand in hand gaat met verandering en dat een bedrijf dat groeit zich ook moet blijven vernieuwen. Vandaar dat wij besloten dat het eens tijd was om onze website flink op de schop te nemen. Met trots nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website.

Behalve uiteraard veel vacatures zijn er nieuwsartikelen en interviews te vinden. Een bijzondere vermelding verdienen nog de columns. Deze worden door onze consultants geschreven en geven, soms onverbloemd, een heel eigen kijk op ons werk en de branches waarin wij werkzaam zijn.
Verandering van spijs doet eten
Michael Reijmers

Regelmatig worden er bij Matchpartner columns geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Ditmaal schrijft consultant Michael Reijmers over de onderlinge uitwisseling van personeel bij gemeentes.

"Tijdens zijn lange loopbaan bij de gemeente Gouda had Remco links en rechts collega’s zien vertrekken, omdat het gras aan de andere kant groener zou zijn. Zij kozen voor een meer commerciële setting, meer salaris of meer leidinggevende taken.

Remco zag geen enkele aanleiding om zich met hen te meten of jaloers te zijn, want geen van de boven vermelde zaken was ooit voor hem doorslaggevend geweest. De baan die hij had wàs het complete pakket. Hij was een ambtenaar maar vooral ook vakman. Ruim twintig jaar werkte hij nu als Verkeersregelkundige.

Hij ging wel eens eten met zijn ex-collega’s en dan werden zijn vermoedens bevestigd. “Het is nergens perfect, Remco” zeiden ze dan wat meewarig, “overal is wel wat!” Maar hij dacht stilletjes bij zichzelf: maar mijn werk is wèl perfect!..." 
Lees meer

 
Top 10 vacatures binnen jouw branche

Intercedent
     Amersfoort
details
Intercedent
     Amsterdam
details
Commercieel Medewerker Personeelszaken Uitzendwezen
     Amsterdam
details
Proces Manager Uitzendbureau
     Regio Almere
details
Accountmanager Uitzendbureau Payroll
     Het Gooi
details
Intercedent Bewaking / Beveiliging
     Amsterdam
details
Intercedent Personenvervoer
     Eindhoven
details
Commercieel intercedent Transport & Logistiek
     Apeldoorn
details
Ervaren commercieel intercedent Transport & Logistiek
     Breda
details

Recruitment Consultant
     Regio Den Haag
details

Nieuws uit jouw vakgebied

De Hoge Raad heeft een streep gezet door een sluiproute voor werkgevers om hun personeel oneindig tijdelijke contracten te kunnen aanbieden. Lees meer

Administratief medewerker is de meest gewilde vacature van het afgelopen jaar, gevolgd door een baan als commercieel medewerker binnendienst. Lees meer

Aan het eind van 2014, in periode 13 (week 49 – 52), is het aantal uitzenduren met 11% toegenomen en ook de omzet is met 11% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.  Lees meer

Het afgelopen jaar heeft de SEU een groei van 12% in het aantal examenkandidaten gerealiseerd. Ruim 1600 kandidaten hebben het online SEU examen afgelegd. Van de deelnemers is 70% geslaagd. Lees meer