Matchpartner voor opdrachtgevers

Als werkgever zoekt u een duurzame oplossing, en wel op korte termijn. Als u Matchpartner inschakelt, maakt u gebruik van onze vakkennis, ons uitgebreide netwerk en de nieuwste wervingstechnieken en selectiemethodes. Daarmee zorgt u voor continuïteit en bespaart u tijd en kosten.

Matchpartner is de gedreven specialist in arbeidsbemiddeling voor de branches Zorg & Welzijn, Re-integratie & Verzuim, Gemeente, Commerciële Arbeidsbemiddeling, Onderwijs en Arbeidsmobiliteit. Onze consultants hebben ervaring in de sector waarvoor ze werkzaam zijn. Wij vinden de juiste mensen, en vaak vinden ze ons zelf ook.

De oplossing die u wenst

Als werving en selectiebureau zijn wij bij uitstek geschikt om de professional te vinden die u duurzaam wilt inzetten. De werkzaamheden kunnen echter ook tijdelijk zijn en zelfs kan het in eerste instantie onduidelijk zijn hoe lang u een medewerker wilt inzetten.

Daarom bieden wij naast werving en selectie van vast personeel een breed scala van flexibele oplossingen voor uw vraag naar personeel, van (project)detachering tot deta-vast.

Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Verschillende specialismen

Matchpartner werkt vanuit de overtuiging dat specialiseren de sleutel is tot succes.

Binnen de branche Zorg & Welzijn zijn we gespecialiseerd in functies als gezinsvoogd, GZ- of klinisch psycholoog, psychiater, (gespecialiseerd) arts of gedragsdeskundige, maar ook als leidinggevende, verpleegkundige, verzorgende, raadsonderzoeker of reclasseringswerker.

Voor de sector Re-integratie & Verzuim bemiddelen we voor functies als re-integratieconsulent, jobcoach, accountmanager / jobhunter, werkleider, trajectbegeleider, maar ook als (bedrijfs)arts, verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of casemanager.

Voor Gemeentes vinden wij de juiste kandidaten voor vacatures als WMO consulent, jobcoach, werkmakelaar, klantmanager rechtmatigheid / doelmatigheid, kwaliteitsmedewerker, schuldhulpverlener, beleidsadviseur, transitiemanager, projectleider & werkvoorbereider civiele techniek, juristen, ruimtelijke ordening specialisten.

Binnen de branche Onderwijs bemiddelen wij vakdocenten in het middelbaar en voortgezet onderwijs voor een tijdelijke vacature of voor een vast dienstverband. Wij zijn gespecialiseerd in detachering en bieden een oplossing bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of voor een flexibele arbeidsschil.

Werkwijze

Iedere vraag om personeel is anders. Daarom willen wij u eerst leren kennen en vooral: eerst laten zien wat we kunnen. Ons beste visitekaartje is het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment. Daarom werken wij op basis van no cure, no pay.

Korte lijnen en snelheid zijn in ons werk van groot belang. Onze contactpersoon bij uw organisatie is bij voorkeur goed ingevoerd wat betreft de uit te voeren werkzaamheden en is beslissingsbevoegd.

We streven naar perfectie maar zijn ook realistisch. U wilt als opdrachtgever de beste oplossing voor de juiste prijs. Die wens begrijpen wij en nemen wij mee in onze tariefstelling.

Wanneer we denken extra wervingstools in te moeten zetten, maken wij eerst een offerte op maat. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Hebben wij uw belangstelling gewekt en wilt u de toegevoegde waarde van Matchpartner ervaren?

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
inApeldoorn
inWoerden
Onze consultants
Daniël Petitjean

Daniël Petitjean

Consultant Gemeente
daniel@matchpartner.nl
06 547 283 59

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin)..

Joost van Dieen

Joost van Dieen

Consultant
joost@matchpartner.nl
06 546 537 28

"Openheid en eerlijkheid zorgen uiteindelijk voor de goede match"

Leon Brouwers

Leon Brouwers

Directeur
leon@matchpartner.nl
06 549 688 47

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"

Maarten de Haan

Maarten de Haan

Consultant Zorg & Welzijn
maarten@matchpartner.nl
06 113 084 37

"Echte professionals hebben die zeldzame combinatie: ze zijn bevlogen en bescheiden"

Michael Reijmers

Michael Reijmers

Consultant Ruimte, Infra & Recht
michael@matchpartner.nl
06 444 508 04

"Succes komt door in je leven fouten te durven maken"

Stephen Hoogenboom

Stephen Hoogenboom

Consultant Re-integratie & Verzuim
stephen@matchpartner.nl
06 449 143 55

“Als je de centimeter kans niet ziet, kun je geen kilometers trekken”