Matchpartner stelt u voor aan het team

Over Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met ervaring, kennis en focus binnen de sectoren:

Zorg & Welzijn
Re-integratie & Verzuim
Gemeente
Onderwijs

Benieuwd geworden wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over Matchpartner

Meer weten over onze organisatie? Bekijk hier Matchpartner op film!

Onze Geschiedenis

2002 was niet bepaald het meest stabiele jaar in de Nederlandse samenleving, met de gebeurtenissen van 11 september van het voorafgaande jaar nog vers in het geheugen, een kandidaat-premier die de eindstreep van de verkiezingen niet levend haalde en een stagnerende economie. Lees meer...

Onze mensen

Matchpartner presenteert met trots haar team van gespecialiseerde consultants in Zorg & Welzijn, Re-integratie & Verzuim, Gemeente, Onderwijs en Arbeidsmobiliteit. Wij helpen u graag.

Lees meer over onze mensen.

Werken bij Matchpartner

Bij Matchpartner stellen we alles in het werk om de meest optimale match te realiseren tussen werkgever en werknemer, of tussen project en interimmer.

Onze consultants zijn de vakvolwassen netwerkers en gesprekpartners die dit mogelijk maken. Heb jij het in je om onze collega te worden? Lees meer over werken bij Matchpartner.

Impressie video Matchpartner