Specialismen

Bij Matchpartner zijn we actief in een vijftal specialismen. Ieder specialisme heeft zijn eigen team van gedreven consultants die vaak een achtergrond hebben binnen datzelfde vakgebied. Zo bieden wij zowel opdrachtgever als sollicitant en volwaardig gesprekspartner.

Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn, van jeugdzorg via geestelijke gezondheidszorg tot ouderenzorg, is dynamisch. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner participeert intensief in deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren.

Ook met u delen we graag onze kennis over deze ontwikkelingen. Graag gaan we de samenwerking aan om tot de optimale match te komen.

Re-integratie & Verzuim

Professionals in re-integratie en verzuim houden zich bezig met het begeleiden, activeren en duurzaam (her)plaatsen van mensen in hun oorspronkelijke of een nieuwe werkomgeving, voor zover dat kan. Daarvoor zijn inzicht door werkervaring, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid van belang, maar vooral karakter en persoonlijke overtuigingskracht. Je belangrijkste instrument is je eigen persoonlijkheid .

Re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, WERKbedrijf, gemeenten en arbodiensten besteden al jaren de werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Re-integratie & Verzuim uit aan Matchpartner.

Dit doen zij omdat Matchpartner een jarenlange expertise heeft in Re-integratie & Verzuim. Wij kennen de werkgevers, materie, ontwikkelingen en mensen en maken zo de beste match tussen vacatures en medewerkers. 

Gemeente

Gemeentes krijgen te maken met nieuwe taken. Deze nieuwe verantwoordelijkheden vragen om een andere expertise. Als specialist voor gemeentelijke vacatures op hbo-niveau bemiddelt Matchpartner onder andere binnen de vakgebieden ruimte, infra & recht en sociale zekerheid. Gemeentes en professionals weten ons al jaren te vinden.

Matchpartner biedt altijd maatwerk. We kennen en detacheren de juiste professionals voor projecten of tijdelijke opdrachten, maar bemiddelen ook voor functies met een permanent karakter. Wilt u ook ervaren hoe we de beste match voor u maken ?

Commerciële Arbeidsbemiddeling

Wij werken in de commerciële arbeidsbemiddeling en bemiddelen vóór de commerciële arbeidsbemiddeling: arbeidsbemiddelaar voor de arbeidsbemiddelaars.

Hierbij draait het om het samenbrengen van intermediairs. Een vak waarin mensenkennis en branche ervaring essentieel zijn. Onze consultants komen uit het vak, hebben de ervaring en het netwerk. Daardoor kunnen zij voor u de optimale match maken.

Matchpartner staat garant voor succesvolle bemiddelingen voor interimopdrachten en vacatures voor onder andere intercedenten, recruiters en consultants bij uitzendorganisaties, werving- en selectiebureaus en detacheringsbureaus.

Arbeidsmobiliteit

Matchpartner arbeidsmobiliteit is een loopbaanbegeleidings- en outplacementbureau. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van professionals naar een concrete volgende loopbaanstap. Door onze uitgebreide kennis van de actuele arbeidsmarkt, kunnen wij de kandidaat goed adviseren omtrent de kansrijkheid/haalbaarheid van de volgende loopbaanstap en hen gericht begeleiden naar een nieuwe, passende baan.

Wij onderzoeken de onderliggende drijfveren, kwaliteiten en interesses van onze kandidaten middels een uniek integraal onderzoeksinstrument, de Loopbaanontwikkeling scan.

Vanuit ons multidisciplinair team, bieden wij de loopbaanbegeleiding die is afgestemd op de kandidaat.

Ons doel is duidelijk:
De aangemelde werknemer, middels een goede inventarisatie/analyse, met maatwerkbegeleiding en gerichte arbeidsmarktbemiddeling, zo snel mogelijk laten uitstromen naar een passende duurzame baan.

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
inHilversum
inRotterdam
Onze consultants
Rick Lugthart

Rick Lugthart

Consultant Ruimte, Infra & Recht 
rick@matchpartner.nl
06 333 143 76

"Je toekomst wordt bepaald door wat je vandaag doet, niet door wat je morgen gaat doen"

Robert Albeda

Robert Albeda

Consultant Verzuim
robert@matchpartner.nl
06 336 557 02

"Als je niet durft te vragen zul je het ook nooit weten"

Hayat el Kadi - Acharrat

Hayat el Kadi - Acharrat

Consultant Zorg
hayat@matchpartner.nl
06 546 388 42

"Ik verplaats mij eerst in jou, daarna verplaats ik jouw werkplek!"

Subeida Jainullah

Subeida Jainullah

Consultant Gemeente & Re-integratie
subeida@matchpartner.nl
06 111 194 81

"Succes is houden van jezelf, houden van wat je doet en houden van hoe je dat doet."

Daniël Petitjean

Daniël Petitjean

Consultant Gemeente & Re-integratie
daniel@matchpartner.nl
06 547 283 59

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin)..

Stephen Hoogenboom

Stephen Hoogenboom

Consultant Re-integratie & Verzuim
stephen@matchpartner.nl
06 449 143 55

“Als je de centimeter kans niet ziet, kun je geen kilometers trekken”

Michael Reijmers

Michael Reijmers

Consultant Ruimte, Infra & Recht
michael@matchpartner.nl
06 444 508 04

"Succes komt door in je leven fouten te durven maken"

Marcellina Brouwers

Marcellina Brouwers

Financiele administratie
marcellina@matchpartner.nl
071 515 05 85

Maarten de Haan

Maarten de Haan

Consultant Zorg & Welzijn
maarten@matchpartner.nl
06 113 084 37

"Echte professionals hebben die zeldzame combinatie: ze zijn bevlogen en bescheiden"

Leon Brouwers

Leon Brouwers

Directeur
leon@matchpartner.nl
06 549 688 47

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"

Joost van Dieen

Joost van Dieen

Consultant Zorg & Welzijn
joost@matchpartner.nl
06 546 537 28

"Openheid en eerlijkheid zorgen uiteindelijk voor de goede match"

Nina Zwetsloot

Nina Zwetsloot

Marketing / Communicatie
nina@matchpartner.nl
06 425 630 58

"Zodra je doet wat je leuk vindt, straal je dat uit. En komt het succes vanzelf!"

Joyce Prak

Joyce Prak

Consultant Gemeente & Re-integratie
joyce@matchpartner.nl
06 263 447 72

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! "