Over ons

Kim Wester

Naam Kim Wester
Mobiel (06) 5164 6665
Kim  Wester

Quote

Als mens sta ik communicatief stevig in mijn schoenen. Ik ben direct, open en duidelijk in mijn communicatie, maar altijd respectvol. In combinatie met mijn vermogen om mensen te inspireren, leidt dit tot draagvlak zodat we samen het gestelde doel bereiken. Integriteit, betrokkenheid en resultaatgerichtheid zijn hierbij mijn sleutelwoorden.

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daar in aan?
Als Regiodirecteur ben ik het aanspreekpunt bij Matchpartner voor (potentiële) opdrachtgevers binnen Overheid en Zorg en Welzijn in de regio Zuid. Niet alleen voor je behoefte aan tijdelijk personeel, maar ook met adviesvragen en projectverzoeken kun je contact met mij opnemen. Ook als je geïnteresseerd bent in een functie (dienstverband, projectbasis of ZZP) kun je bij mij terecht.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: zorg & welzijn, gemeente, arbo & verzuim en onderwijs. Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld. Matchpartner verbindt op persoon, cv en achtergrond: bij ons staat de kandidaat centraal. Zo zorgen we voor de optimale, duurzame match. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".


​​​​​​​

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod