Over ons

Jeroen van den Broek

Naam Jeroen van den Broek
Mobiel (06) 3970 0955
Jeroen van den Broek

Quote

"Winners… are not those who never fail, but those who never quit!" -  Banksy

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daar in aan?
Na meer dan 20 jaar zelf in het onderwijs gewerkt te hebben, was de tijd rijp voor een andere functie. Omdat mijn onderwijshart toch bleef kloppen, kwam ik bij deze functie uit. Als consultant Onderwijs wil ik graag samen met docenten op zoek gaan naar de functie van hun dromen. Welke wensen daar het beste bijpassen, zoek ik graag uit in een persoonlijk gesprek. Het menselijke contact vind ik erg belangrijk. Op deze manier hoop ik mijn passie voor het onderwijs over te kunnen dragen aan de huidige leerkrachten. Want onderwijs en les geven is iets speciaals. Niet iets wat iedereen kan. Maar het is een voorrecht om les te mogen geven.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Op dit moment is het voor docenten een redelijk gunstige markt. Er is een groot lerarentekort. Maar dan nog is het niet altijd eenvoudig om juist de baan te vinden die het beste bij je past. Daar help ik graag bij. Maar binnen een paar jaar kan die markt helemaal veranderd zijn. Ik weet uit eigen ervaring maar al te goed dat het ook kan gebeuren dat de markt gedraaid is en de situatie dus ook helemaal anders is.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Matchpartner is niet de zakelijke detacheerder maar eerder de persoonlijke bemiddelaar met een hart voor onderwijs. In het persoonlijk contact vinden we de beleving van de docenten erg belangrijk. En dat docenten bijzondere mensen zijn, dat merk ik hier dagelijks! !


Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod