Verloop

Een groeiend dilemma in de moderne werkomgeving

Verminder verloop

Wist je dat een hoog verlooppercentage organisaties duizenden, zo niet miljoenen euro’s kan kosten? Het verlies van talent en de daaropvolgende zoektocht naar vervangers zorgt voor productiviteitsverlies en extra kosten. 

De oorzaken van verloop zijn divers: van onvoldoende groeimogelijkheden en een gebrek aan uitdaging tot een mismatch met de organisatiecultuur. Het goede nieuws? Met de juiste aanpak kan verloop aanzienlijk worden verminderd. Stel je een organisatie voor waar medewerkers floreren, betrokken zijn en een sterke binding hebben met hun team en de missie van het bedrijf. 

Onze HR Kwartiermakers begrijpen de nuances achter verloop. Wij geloven in het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gestimuleerd voelen. Onze specialisten graven diep om de onderliggende oorzaken van verloop binnen jouw organisatie te identificeren en komen met op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om het verbeteren van het aannamebeleid, het opzetten van ontwikkeltrajectjen of het aanpassen van arbeidsvoorwaarden, wij staan voor je klaar. 

Wil je het verloop binnen jouw organisatie aanpakken en zorgen voor een werkomgeving waarin talent wil blijven? Neem contact op met HR Kwartiermakers. Samen zetten we de stap naar een duurzame oplossing!
 

Waarom Kwartiermakers HR

Directe impact op HR-processen

 

Frisse blik, creatieve oplossingen

 

Bewezen aanpak voor diverse HR-uitdagingen

 

Inzetbaar in diverse sectoren

 

Organische integratie binnen jouw HR-afdeling

Gericht op duurzame verbeteringen

 

Maak kennis met onze kwartiermakers

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en kom er achter hoe onze HR-kwartiermakers jouw organisatie kunnen ondersteunen