Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Matchpartner staat voor kwaliteit: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als klant. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten altijd de juiste match te realiseren.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken sterke, authentieke persoonlijkheden met elk hun eigen achtergrond, kennis en ervaring. Samen vormen we een hecht, collegiaal team. Respect voor elkaar én voor het vak vinden we erg belangrijk.

Samen werken we hard, nemen we onze verantwoordelijkheid en beleven we plezier.

Dit bieden wij

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Coaching on the job
  • Uitgebreid bestand
  • Groot netwerk
  • Aardige en hulpvaardige collega’s
  • Een mooie werkplek in hartje Leiden

De laatste interne vacatures

Financieel administratief medewerker (flexibel/ZZP)
Ben jij op flexibele basis  minimaal 1 dag per week beschikbaar als financieel administratief medewerker om een gedegen, vrolijk detacheringsbedrijf te ondersteunen op piekmomenten? Solliciteer dan snel!
Leiden
Klantmanager Participatiewet
We zoeken een Klantmanager Participatiewet voor minimaal 6 maanden 36 uur per week bij een gemeente in Noord Brabant. 
Oosterhout
Managing Consultant Arbeidsbemiddeling
Wil jij als ervaren recruiter/consultant een baan waarin jouw vrijheid en eigen ondernemerschap voorop staan? Word dan onze nieuwe managing consultant arbeidsbemiddeling in Breda.
Breda
Senior Recruitment Consultant Overheid
Ben jij de enthousiaste netwerker, verbinder en senior recruitment consultant overheid voor onze vestiging in Breda? Solliciteer dan snel!
Breda
Senior Consultant Arbeidsbemiddeling Sociaal Domein
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Consultant Arbeidsbemiddeling. Ervaring in de arbeidsbemiddeling en gedegen mensenkennis? Word dan onze nieuwe collega!
Breda

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod