Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Matchpartner staat voor kwaliteit: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als klant. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten altijd de juiste match te realiseren.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken sterke, authentieke persoonlijkheden met elk hun eigen achtergrond, kennis en ervaring. Samen vormen we een hecht, collegiaal team. Respect voor elkaar én voor het vak vinden we erg belangrijk.

Samen werken we hard, nemen we onze verantwoordelijkheid en beleven we plezier.

Dit bieden wij

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Coaching on the job
  • Uitgebreid bestand
  • Groot netwerk
  • Aardige en hulpvaardige collega’s
  • Een mooie werkplek in hartje Leiden

De laatste interne vacatures

Junior Recruiter
Wil jij als junior recruiter een bijdrage leveren aan de maatschappij, bij een bedrijf dat het nét even anders doet? Kom werken bij Matchpartner!
Breda
Stagiaire Recruitment
We zoeken een stagiaire recruitment voor minimaal 1 dag per week. 
Breda
Recruiter Overheid
Echt een impact maken als consultant arbeidsbemiddeling? Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor kandidaat en opdrachtgever én de ruimte om de juiste match te vinden én te maken in branches die er toe doen. Solliciteer snel!
Leiden
Recruiter Sociaal Domein
Als recruiter op écht impact maken met je matches, met veel tijd voor de inhoud van de functie en de kanidaat? Solliciteer als Recruiter Sociaal Domein bij Matchpartner
Breda
Junior Recruiter
Wil jij als junior recruiter een bijdrage leveren aan de maatschappij, bij een bedrijf dat het nét even anders doet? Kom werken bij Matchpartner!
Leiden

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod