Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Matchpartner staat voor kwaliteit: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als klant. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten altijd de juiste match te realiseren.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken sterke, authentieke persoonlijkheden met elk hun eigen achtergrond, kennis en ervaring. Samen vormen we een hecht, collegiaal team. Respect voor elkaar én voor het vak vinden we erg belangrijk.

Samen werken we hard, nemen we onze verantwoordelijkheid en beleven we plezier.

Dit bieden wij

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Coaching on the job
  • Uitgebreid bestand
  • Groot netwerk
  • Aardige en hulpvaardige collega’s
  • Een mooie werkplek in hartje Leiden

De laatste interne vacatures

Customer Succes Manager
Ben jij een enthousiaste, klantgerichte persoon, en heb je ervaring als customer succes manager? Dan is Joboti op zoek naar jou!
Amsterdam
Consultant arbeidsbemiddeling
Krijg jij energie van het creëren van kansen voor anderen en ben je een commerciële doorzetter? Wordt dan onze nieuwe collega arbeidsbemiddeling!
Leiden
Consultant Arbo & Verzuim
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega consultant re-integratie & verzuim. Heb jij mensenkennis en ben je een doorzetter? Word dan onze nieuwe collega.
Leiden
Consultant Zorg
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega consultant zorg. Heb jij mensenkennis en ben je een doorzetter? Word dan onze nieuwe collega.
Leiden
Consultant Overheid
Ben jij klaar voor een 360-gradenfunctie waar je én de kandidaten werft én als accountmanager optreedt richting de klant? Lees dan snel verder!
Leiden

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod