Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner betekent zinvol werk. Met jouw talent en mensenkennis zorg jij ervoor dat maatschappelijke organisaties, scholen en zorginstellingen over kundige en enthousiaste medewerkers beschikken.

Het matchen van talent doen we natuurlijk op onze eigen (wijze) manier: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als opdrachtgever. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten we altijd de juiste match te realiseren en kunnen we organisaties van duidelijk advies voorzien.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Wij zijn een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en advies. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken zo'n 30 enthousiaste recruiters en consultants nauw met elkaar samen verdeeld over 4 vestigingen: Leiden, Breda, Emmen en Lemmer. We zijn echte doeners: durven doorpakken en proactief handelen hoort echt bij Matchpartner. Met een open blik en een ondernemende houding blijven wij ons altijd ontwikkelen. Zowel als individu als met het hele team.

Dit bieden wij

Werken bij Matchpartner betekent dat je gewaardeerd wordt. We werken nauw samen, ongeacht op welke locatie je werkt. Je wordt meegenomen binnen jouw specialisme en we zorgen voor een gedegen inwerktraject.

Naast dat we in het werk prettig, open en eerlijk naar elkaar zijn, gaan we na werktijd regelmatig leuke dingen doen. Denk aan een vrijdagmiddagborrel, gezamenlijke uitjes of een weekendje weg.

Overtuigd? Bekijk onze meest actuele vacatures onderaan de pagina en solliciteer meteen!

De nieuwste interne vacatures

Content Marketeer
Weet jij onze doelgroepen te raken met mooie, verdiepende content, zowel geschreven als visueel? Dan ben jij wellicht de content marketeer die wij zoeken!
Leiden
Accountmanager recruitment
Ben jij de accountmanager die klanten aan zich weet te binden en hen kan ondersteunen bij het maken van duurzame matches? Word dan onze nieuwe collega!
Lemmer
Recruiter Onderwijs
Echt een impact maken als recruiter arbeidsbemiddeling? Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor kandidaat,  de ruimte om de juiste match te vinden én te maken tussen docent en school. Solliciteer snel!
Leiden
Managing Consultant Arbeidsbemiddeling Onderwijs
Echt een impact maken als consultant arbeidsbemiddeling? Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor kandidaat en opdrachtgever én de ruimte om de juiste match te vinden én te maken tussen docent en school. Solliciteer snel!
Leiden
Trainee Recruiter
Recruiter worden? Wij leiden je op! Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor kandidaat en opdrachtgever én de ruimte om de juiste match te maken in branches die er toe doen. Solliciteer snel!
Leiden

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod