Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner betekent zinvol werk. Met jouw talent en mensenkennis zorg jij ervoor dat maatschappelijke organisaties, scholen en zorginstellingen over kundige en enthousiaste medewerkers beschikken.

Het matchen van talent doen we natuurlijk op onze eigen (wijze) manier: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als opdrachtgever. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten we altijd de juiste match te realiseren en kunnen we organisaties van duidelijk advies voorzien.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Wij zijn een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en advies. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken zo'n 30 enthousiaste recruiters en consultants nauw met elkaar samen verdeeld over 4 vestigingen: Leiden, Breda, Emmen en Lemmer. We zijn echte doeners: durven doorpakken en proactief handelen hoort echt bij Matchpartner. Met een open blik en een ondernemende houding blijven wij ons altijd ontwikkelen. Zowel als individu als met het hele team.

Dit bieden wij

Werken bij Matchpartner betekent dat je gewaardeerd wordt. We werken nauw samen, ongeacht op welke locatie je werkt. Je wordt meegenomen binnen jouw specialisme en we zorgen voor een gedegen inwerktraject.

Naast dat we in het werk prettig, open en eerlijk naar elkaar zijn, gaan we na werktijd regelmatig leuke dingen doen. Denk aan een vrijdagmiddagborrel, gezamenlijke uitjes of een weekendje weg.

Overtuigd? Bekijk onze meest actuele vacatures onderaan de pagina en solliciteer meteen!

De nieuwste interne vacatures

Consultant Arbeidsbemiddeling
Ben jij bijv. intercedent en op zoek naar de volgende stap in de  arbeidsbemiddeling? En ben jij klaar voor een zelfstandige 360 graden rol bij een kwaliteitsbureau? Lees dan zeker verder!
Leiden
Recruiter
Echt een impact maken als consultant arbeidsbemiddeling? Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor kandidaat en opdrachtgever om de juiste match te vinden én te maken in branches die er toe doen. Solliciteer snel!
Leiden
Managing Consultant Onderwijs
Echt een impact maken als consultant arbeidsbemiddeling? Bij Matchpartner krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor kandidaat en opdrachtgever én de ruimte om de juiste match te vinden én te maken tussen docent en school. Solliciteer snel!
Leiden
Senior Consultant Arbeidsbemiddeling
Ben jij op zoek naar de volgende stap in de  arbeidsbemiddeling en klaar voor een zelfstandige 360 graden rol bij een kwaliteitsbureau? Lees dan zeker verder!
Leiden
Werving & Selectiespecialist
Verbind jij met jouw ervaring beleidspersoneel en gemeentes met elkaar? Dan zoeken wij jou als collega recruitment consultant!
Lemmer

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod