Werken bij Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Matchpartner staat voor kwaliteit: een persoonlijke aanpak met oog voor zowel de wensen van de kandidaat als klant. Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze werken. Zo weten altijd de juiste match te realiseren.

Wil jij ons komen versterken als consultant, of wil je als recruiter graag ervaring op doen? Kijk dan bij onze interne vacatures!

Dit is Matchpartner

Een landelijk, gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement. Wij zijn actief binnen vier specialismen, elk met een eigen team van ervaren en betrokken consultants:

Het team

Bij Matchpartner werken sterke, authentieke persoonlijkheden met elk hun eigen achtergrond, kennis en ervaring. Samen vormen we een hecht, collegiaal team. Respect voor elkaar én voor het vak vinden we erg belangrijk.

Samen werken we hard, nemen we onze verantwoordelijkheid en beleven we plezier.

Dit bieden wij

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Coaching on the job
  • Uitgebreid bestand
  • Groot netwerk
  • Aardige en hulpvaardige collega’s
  • Een mooie werkplek in hartje Leiden

De laatste interne vacatures

Recruitment consultant Onderwijs
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega recruitment consultant Onderwijs. Heb jij mensenkennis en ben je een doorzetter? Word dan onze nieuwe collega.
Breda
Recruitment Consultant
Ben jij een ervaren recruitment consultant en wil jij bij een kwaliteitsbureau inhoudelijk meer de diepte in en écht impact hebben op kandidaat en klant? Lees dan zeker verder!
Breda
Consultant Arbeidsbemiddeling
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega consultant Arbeidsbemiddeling. Heb jij mensenkennis,  ben je een doorzetter en heb je ruime ervaring binnen recruitment? Word dan onze nieuwe collega.
Leiden
Senior Recruiter
Ben jij een ervaren recruitment consultant en houd jij van de uitdaging een nieuwe vestiging te helpen opzetten voor een echt kwaliteitsbureau? Lees dan zeker verder!
Lemmer
Senior Recruiter
Kom werken als recruiter bij Matchpartner! Bij ons krijg jij: tijd voor de inhoud, tijd voor de kandidaat en ruimte om de juiste match te vinden én te maken. Solliciteer snel!
Leiden

Bekijk alle interne vacatures

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod