Onze specialismen

Bij Matchpartner zijn we actief in een viertal specialismen. Ieder specialisme heeft zijn eigen team van gedreven consultants die vaak een achtergrond hebben binnen datzelfde vakgebied. Zo bieden wij zowel opdrachtgever als sollicitant en volwaardig gesprekspartner.

Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn, van jeugdzorg via geestelijke gezondheidszorg tot ouderenzorg, is dynamisch. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner participeert intensief in deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren.

Ook met u delen we graag onze kennis over deze ontwikkelingen. Graag gaan we de samenwerking aan om tot de optimale match te komen.

Arbo & Verzuim

Arbo & Verzuim professionals houden zich bezig met het begeleiden, activeren en duurzaam (her)plaatsen van mensen bij hun eigen werkgever, of op een nieuwe werkplek. Daarvoor zijn inzicht door werkervaring, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid van belang, maar vooral karakter en persoonlijke overtuigingskracht. Je belangrijkste instrument is je eigen persoonlijkheid .

Arbodiensten, het UWV, verzekeraars en grote werkgevers  besteden al jaren de werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Arbo & Verzuim uit aan Matchpartner.

Dit doen zij omdat Matchpartner een jarenlange expertise heeft in Arbo & Verzuim. Wij kennen de werkgevers, materie, ontwikkelingen en mensen en maken zo de beste match tussen vacatures en medewerkers. 

Gemeente

Gemeente krijgen te maken met nieuwe taken. Deze nieuwe verantwoordelijkheden vragen om een andere expertise. Als specialist voor gemeentelijke vacatures op hbo-niveau bemiddelt Matchpartner onder andere binnen de vakgebieden ruimte, infra & recht en sociale zekerheid. Gemeentes en professionals weten ons al jaren te vinden.

Matchpartner biedt altijd maatwerk. We kennen en detacheren de juiste professionals voor projecten of tijdelijke opdrachten, maar bemiddelen ook voor functies met een permanent karakter. Wilt u ook ervaren hoe we de beste match voor u maken ?

Onderwijs

Onderwijs bemiddelt bevlogen docenten in het Middelbaar en Voortgezet Onderwijs. Onze docenten staan met passie voor de klas en richten zich op de belangrijkste taak die er is; kennis overdragen. Uiteraard staan ze er niet alleen voor. Docenten krijgen coaching en begeleiding van Matchpartner.

Flexibiliteit in dienstverlening!

Wij bemiddelen vakdocenten voor een tijdelijke vacature of voor een vast dienstverband. Matchpartner heeft de docent die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in detachering en bieden een oplossing bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of voor een flexibele arbeidsschil.
Onze docenten zijn flexibel, pragmatisch en bevlogen. Ze worden begeleid door onze ervaren consultants en krijgen ondersteuning op maat.

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod