Wie zijn wij

Wie zijn wij

Matchpartner is een gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en advies en projecten. Wij staan voor een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever, met aandacht voor jou als persoon achter de cv. Dit doen we met kennis, ervaring en focus binnen de specialismen: Arbo & Verzuim, Zorg & Welzijn, Gemeente en Onderwijs.

De perfecte baan

In een snel veranderende arbeidsmarkt met 'korte' arbeidsovereenkomsten en een veelvoud aan (on) mogelijkheden is het soms lastig om door de bomen het bos te blijven zien. Matchpartner heeft al 20 jaar ervaring met het verbinden van werkgevers en werknemers. Daarom hebben we vertrouwen in onze werkwijze en weten we zeker dat we je kunnen begeleiden naar die (bijna) perfecte baan.

Consultants met vakkennis

Onze consultants hebben vaak een achtergrond binnen het specialisme waarin ze actief zijn. Hierdoor begrijpen ze jouw belevingswereld als kandidaat en kunnen ze proactief meedenken over een passende volgende stap in je loopbaan. Door hun vakkennis zijn onze consultants ook een volwaardig sparringpartner voor opdrachtgevers: ze kennen de werkvloer en weten wat er nodig is voor een duurzame match tussen jou als kandidaat en opdrachtgever. Door onze specialistische aanpak hebben we een groot netwerk opgebouwd waar je gebruik van kunt maken.

Persoonlijke aanpak

Voor de ideale match is meer nodig dan een passend cv. Onze consultants begrijpen dat als geen ander. We hebben daarom ook altijd oog voor jou persoonlijk als kandidaat: wat is de situatie nu, wat zijn je wensen en wat zijn je verbeterpunten? Kortom: jij als kandidaat staat centraal. Zo zorgen we ervoor dat je met een positief gevoel naar je nieuwe baan gaat.

Vertrouwen

Graag gaan we samen met jou het gesprek aan. Of je nu een freelancer of zzp’er bent, op zoek bent naar een vaste baan of nieuwe interimopdracht, bij Matchpartner staan we voor kennis, plezier en zorgvuldigheid.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan Contact met ons op of bekijk ons actuele vacatureaanbod.

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod