Vind je ideale baan binnen Arbo & Verzuim

  1. 11716

Zoek direct vacatures


Bekijk 149 vacatures

Werken binnen Arbo & Verzuim

Iedere organisatie krijgt te maken met verzuim en hier is niet altijd iets aan te doen. Gelukkig zijn er professionals die gespecialiseerd zijn in het verkorten of juist voorkomen van verzuim.  Deze professionals werken bij  arbodiensten, verzekeraars, het UWV of bijvoorbeeld intern bij een werkgever.

Wanneer verzuim op een juiste manier wordt aangepakt toon je als werkgever goed werkgeverschap en kan je daarnaast veel kosten besparen. Mensen die werken in arbo & verzuim zijn vaak zakelijk, maar ook empathisch. Natuurlijk is er de Wet Verbetering Poortwachter maar werken in arbo & verzuim is breder dan dat:  je kan nog zoveel meer doen en écht maatwerk leveren. Matchpartner is specialist in het vinden van de juist verzuimprofessional voor de juiste organisatie. Vanuit jou als kandidaat kijken we juist welke organisatie het beste bij je past. Wij bemiddelen niet alleen op harde criteria: juist de cultuur en manier van werken van een organisatie moet passen. Wij gaan eerst een persoonlijk gesprek aan, zowel met jou als met opdrachtgevers, voordat we gaan bemiddelen.   

Vakgebieden binnen Arbo & Verzuim

Arbodienst

Bekijk 22 vacatures

Overheidsdiensten

Bekijk 19 vacatures 

Re-integratie en Mobiliteit

Bekijk 17 vacatures

Interne verzuimprofessionals

Bekijk 8 vacatures

Verzekeraars

Bekijk 10 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

GZ-psycholoog Arbeid
De professional die wij zoeken houdt zich middels goed doorontwikkelde interventies bezig met werknemers die met psychische klachten zijn uitgevallen.
Roermond
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij in Den Haag op zoek naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Den Haag
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek in Dordrecht naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Dordrecht
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij in Rotterdam op zoek naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Rotterdam
Junior Casemanager Verzuim
Wil jij een specialist worden binnen de verzuimbranche? Mooie kans voor starters in de regio Hilversum!
Arnhem
Alle Arbo & Verzuim vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Stephen, een van onze consultants Arbo & Verzuim.

Laatste nieuws

Salaris-check
Delen
09-08-2023

Salaris Casemanager

Columns
Delen
03-05-2023

De zin en onzin van teambuilding

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie