Vind je ideale baan binnen Arbo & Verzuim

  1. 11716

Zoek direct vacatures


Bekijk 152 vacatures

Werken binnen Arbo & Verzuim

Iedere organisatie krijgt te maken met verzuim en hier is niet altijd iets aan te doen. Gelukkig zijn er professionals die gespecialiseerd zijn in het verkorten of juist voorkomen van verzuim.  Deze professionals werken bij  arbodiensten, verzekeraars, het UWV of bijvoorbeeld intern bij een werkgever.

Wanneer verzuim op een juiste manier wordt aangepakt toon je als werkgever goed werkgeverschap en kan je daarnaast veel kosten besparen. Mensen die werken in arbo & verzuim zijn vaak zakelijk, maar ook empathisch. Natuurlijk is er de Wet Verbetering Poortwachter maar werken in arbo & verzuim is breder dan dat:  je kan nog zoveel meer doen en écht maatwerk leveren. Matchpartner is specialist in het vinden van de juist verzuimprofessional voor de juiste organisatie. Vanuit jou als kandidaat kijken we juist welke organisatie het beste bij je past. Wij bemiddelen niet alleen op harde criteria: juist de cultuur en manier van werken van een organisatie moet passen. Wij gaan eerst een persoonlijk gesprek aan, zowel met jou als met opdrachtgevers, voordat we gaan bemiddelen.   

Vakgebieden binnen Arbo & Verzuim

Arbodienst

Bekijk 34 vacatures

Overheidsdiensten

Bekijk 15 vacatures 

Re-integratie en Mobiliteit

Bekijk 25 vacatures

Interne verzuimprofessionals

Bekijk 1 vacatures

Verzekeraars

Bekijk 6 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Casemanager WGA
Voor een verzekeraar zijn wij opzoek naar een Casemanager die zich gaat bezig houden met het begeleiden van verzekerden in de WGA
Den Haag
Re-integratieadviseur
Een mooie stap van een casemanager die bij een interne werkgever aan de slag wil.
Den Haag
Administratief medewerker & ondersteuner verzuim
Ben je op zoek naar een functie waarin je volop kunt groeien? Ben jij de Commercieel Medewerker die moeiteloos contact maakt met onze klanten? Word je enthousiast van het plannen van afspraken en het opbouwen van langdurige relaties? Dan zoeken wij jou!
Leidschendam
Wil jij ervaring opdoen in de sociale geneeskunde?
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een arts die gedegen ervaring wil opdoen als sociaal geneeskundige.
Den haag
ANIOS Sociale Geneeskunde
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een arts die gedegen ervaring wil opdoen als sociaal geneeskundige.
Den haag
Alle Arbo & Verzuim vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Stephen, een van onze consultants Arbo & Verzuim.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie