Vind je ideale baan binnen Arbo & Verzuim

  1. 11716

Zoek direct vacatures


Bekijk 287 vacatures

Werken binnen Arbo & Verzuim

Iedere organisatie krijgt te maken met verzuim en hier is niet altijd iets aan te doen. Gelukkig zijn er professionals die gespecialiseerd zijn in het verkorten of juist voorkomen van verzuim.  Deze professionals werken bij  arbodiensten, verzekeraars, het UWV of bijvoorbeeld intern bij een werkgever.

Wanneer verzuim op een juiste manier wordt aangepakt toon je als werkgever goed werkgeverschap en kan je daarnaast veel kosten besparen. Mensen die werken in arbo & verzuim zijn vaak zakelijk, maar ook empathisch. Natuurlijk is er de Wet Verbetering Poortwachter maar werken in arbo & verzuim is breder dan dat:  je kan nog zoveel meer doen en écht maatwerk leveren. Matchpartner is specialist in het vinden van de juist verzuimprofessional voor de juiste organisatie. Vanuit jou als kandidaat kijken we juist welke organisatie het beste bij je past. Wij bemiddelen niet alleen op harde criteria: juist de cultuur en manier van werken van een organisatie moet passen. Wij gaan eerst een persoonlijk gesprek aan, zowel met jou als met opdrachtgevers, voordat we gaan bemiddelen.   

Vakgebieden binnen Arbo & Verzuim

Arbodienst

Bekijk 93 vacatures

Overheidsdiensten

Bekijk 57 vacatures 

Re-integratie en Mobiliteit

Bekijk 55 vacatures

Interne verzuimprofessionals

Bekijk 7 vacatures

Verzekeraars

Bekijk 17 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Juridisch Adviseur
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een maatschappelijk betrokken Juridisch Adviseur die beschikbaar is voor fulltime werkzaamheden, of eventueel 32 uur per week.. 
Amsterdam
HBO Verpleegkundige Verzekeringsgeneeskunde (32 uur)
Ben jij als hbo verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word dan verpleegkundige verzekeringsgeneeskunde!
Heerlen
Casemanager Verzuim
Als Casemanager Verzuim help jij bedrijven grip te krijgen op hun verzuimvraagstuk. Je  werkt samen met een team van experts voor het beste resultaat, en je beheert je eigen klantenportfolio. Klinkt goed? Lees snel verder!
Maastricht
Middelbaar Veiligheidskundige
Ben jij een echte aanjager van veiligheid op de werkvloer en heb je goede ideeën voor de verbetering hiervan? Dan zijn we op zoek naar jou!
Utrecht
Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB)
In deze veelzijdige, zelfstandige rol als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts ben je betrokken bij het hele verzuimtraject: van preventie tot re-integratie. Klinkt goed? Sollicteer dan snel!
Groningen
Alle Arbo & Verzuim vacatures
quote

Al snel had ik een prettige samenwerking met Stephen Hoogenboom, wat geresulteerd heeft in een passende functie. Stephen is daadkrachtig en heeft een goede relatie met het UWV. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld.

Max van Os Arbeidsdeskundige
quote

Matchpartner biedt een juiste mix van persoonlijke benadering en zakelijkheid. Ze zijn altijd duidelijk, daarom zijn we er altijd goed uitgekomen. De benaderbaarheid is goed en je weet gewoon wat je aan elkaar hebt.

Martijn Toussaint Casemanager

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Stephen, een van onze consultants Arbo & Verzuim.

Laatste nieuws

Columns
Delen
31-08-2021

Vechten om aandacht

Columns
Delen
29-06-2021

Tijd voor Nathan Rutjes!

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie