Re-integratie en mobiliteit

Elke casus verdient een aanpak op maat voor het beste resultaat

Bekijk 27 vacatures

Werken binnen Re-integratie en mobiliteit

Onder Re-integratie en mobiliteit verstaan wij de begeleiding naar een nieuwe baan, vanuit ziekte, binnen of buiten de huidige werkgever. Ook het activeren van cliënten met een uitkeringsstatus valt hieronder.

Profielen die wij bemiddelen zijn onder andere re-integratie coaches, 2e spoorconsulenten, outplacement consulenten, loopbaancoaches en jobcoaches. De manier van begeleiding is afhankelijk van de organisatie waarvoor je komt te werken. Soms is er sprake van een specialisatie zoals bijvoorbeeld NAH of visueel gehandicapten. Kortom: een gevarieerd vakgebied waarin veel mogelijkheid tot ontwikkelen is!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

GZ-psycholoog Arbeid
De professional die wij zoeken houdt zich middels goed doorontwikkelde interventies bezig met werknemers die met psychische klachten zijn uitgevallen.
Roermond
Wil jij ervaring opdoen als sociaal geneeskundige?
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een arts die wil werken binnen een prettige omgeving, waarin kwaliteit belangrijker is dan productie. 
Den Bosch
Arts Sociale Geneeskunde
Voor diverse werkgevers in Brabant zijn wij op zoek naar artsen met interesse in de bedrijfs- of verzekeringsgeneeskunde. Na een periode van oriënteren is er de mogelijkheid om je te specialiseren tot verzekerings- of bedrijfsarts.
Den Bosch
Human Resource Manager
Voor een groot installatietechniekbedrijf zoeken wij een manager die zich gaat ontfermen bij de verandering en de uitbreiding van het HR team.
Schiedam
Klantmanager Participatiewet
We zoeken een Klantmanager Participatiewet voor minimaal 6 maanden 36 uur per week bij een gemeente in Noord Brabant. 
Oosterhout

Alle re-integratie en mobiliteit vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat adviseren door onze consultants Stephen of Angelique