Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 364 vacatures

Werken bij een Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 143 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 26 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 6 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 6 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 12 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Toezichthouder / Directievoerder Civiel
Ben jij op een energieke wijze is in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden reageer dan direct.
Dokkum
Consulent Inkomen
Herken jij jezelf in deze rol neem dan snel contact met mij op!     
Wolvega
WMO Consulent
Wanneer je voor minimaal 6 maanden beschikbaar bent voor minimaal 28 uur per week, reageer dan snel op deze mooie maatschappelijk betrokken functie.
Drachten
Toezichthouder / Directievoerder Civiel
Ben jij op een energieke wijze is in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden reageer dan direct.
Rotterdam
Strategisch Adviseur Wonen
Wil je een onmisbare schakel zijn op het gebied van wonen reageer dan direct. 
Gooise Meren
Bekijk alle Gemeente vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie