Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 519 vacatures

Werken bij een Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 302 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 76 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 36 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 22 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 42 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Trainee vergunningverlener milieu C
Werken in een dynamisch team Vergunningen Milieu!
Tiel
Planoloog / omgevingsplanjurist
Ben jij een ervaren planoloog die gedreven is om bij te dragen aan grote gebiedsontwikkelingen? Gemeente Elburg zoekt een strategisch en tactisch adviseur die als sparringpartner fungeert voor zowel interne als externe belanghebbenden op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en de Omgevingswet.
Elburg
WMO Professional
Zie jij kansen, denk je mee en wil je iets betekenen voor mensen? Dan ben jij de WMO professional die we zoeken! 
Tilburg
WMO Professional
Zie jij kansen, denk je mee en wil je iets betekenen voor mensen? Dan ben jij de WMO professional die we zoeken! 
Breda
Adviseur verkeer en vervoer
We zoeken een adviseur verkeer voor het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van verkeer en mobiliteit binnen de gemeente.
Apeldoorn
Bekijk alle Gemeente vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Laatste nieuws

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie