Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 550 vacatures

Werken binnen de Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 141 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 79 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 70 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 50 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 38 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Sociaal Wijkteamlid WMO
In Noord Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Sociaal Wijkteamlid WMO voor 32 uur per week, beschikbaar per 1 februari voor minimaal 6 maanden.
Venlo
Projectondersteuner Regionaal Expertiseteam
Voor een opdracht bij een gemeente in de regio Noord Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdconsulent voor 24-32 uur per week voor minimaal 1 jaar.
's-Hertogenbosch
Klantmanager Werk
Ben jij een verbinder die op een motiverende manier mensen in beweging kan krijgen? Lees dan snel verder!
Vertrouwelijk
Stedenbouwkundige
Heb jij afgelopen jaren kennis opgedaan als stedenbouwkundige en wil je meedenken over duurzame verdichting in een groene omgeving? Dan kan dit iets voor je zijn!  
Ede
WMO Consulent
Ben jij een ervaren wmo consulent die een gemeente in de provincie Groningen wil ondersteunen bij het leveren van maatwerk aan haar inwoners? Reageer dan snel!
Groningen
Bekijk alle Gemeente vacatures
quote

Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.

Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Laatste nieuws

Columns
Delen
30-11-2021

Kampioen parttime werken

Columns
Delen
25-10-2021

The Great Resignation

Columns
Delen
27-09-2021

De comeback van de vaste baan?

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie