Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 367 vacatures

Werken binnen de Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 99 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 73 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 54 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 35 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 30 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Beleidsadviseur Sociaal Domein
Ervaren beleidsadviseur sociaal domein, provincie Noord-Brabant, min. 32 uur.
Oisterwijk
Beleidsadviseur Sociaal Domein
Ervaren beleidsadviseur sociaal domein, provincie Gelderland, min. 32 uur.
NIjkerk
Rioolbeheerder
Ben jij een vaardige rioolbeheerder met kennis van alle gangbare softwarepakketten, met een hart voor innovatie? Solliciteer en help een gemeente uit de brand!
Rotterdam
Junior Bouwplantoetser / Bouwinspecteur
Ben jij pas afgestudeerd als hbo Bouwkundige, en wil je graag werken als bouwplantoetser of bouwinspecteur bij een gemeente? Lees dan snel verder, Matchpartner kan je hierbij helpen!
Rotterdam
Junior Bouwplantoetser / Bouwinspecteur
Ben jij pas afgestudeerd als hbo Bouwkundige, en wil je graag werken als bouwplantoetser of bouwinspecteur bij een gemeente? Lees dan snel verder, Matchpartner kan je hierbij helpen!
Utrecht
Bekijk alle Gemeente vacatures
quote

Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.

Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Michael Reijmers

Laatste nieuws

Columns
Delen
30-03-2021

Artsen in de politiek

Columns
Delen
22-02-2021

Een 'mensch' spreken

Columns
Delen
26-01-2021

Op staande voet

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie