Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 402 vacatures

Werken bij een Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 194 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 71 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 29 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 22 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 28 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Family Supporter/Coach (32-36 uur)
Ben jij de Family Supporter die ik zoek? Reageer dan direct!
Almere
Consulent inkomen 2fte
Wil jij uitvoering geven aan de participatiewet en onze inwoner helpen op financieel gebied? Weet jij van aanpakken, ben je proactief en besluitvaardig?
Zuidoost Groningen
Procesregisseur Jeugd
De procesregisseur Jeugd is een duizendpoot en een alleskunner, die het leuk vindt om zichzelf vast te bijten in ingewikkelde casuïstiek. Het is een creatieve doorzetter met een enorme drive voor 'elke dag een beetje beter,' zowel voor onze burgers als voor de hele jeugdhulp in de gemeente. 
Breda
Consulent Schuldhulpverlening
Wil jij mensen helpen die in de schulden terecht zijn gekomen? Dan ben jij de Consulent Schuldhulpverlening die we zoeken!  
Gouda
Medewerker Energietoeslag Noord-Holland
Binnen enkele weken verwachten wij weer een toename in aanvragen Energietoeslag, heb jij al ervaring met de energietoeslag? Neem contact op om te worden toegevoegd aan de pool!
Pool Regio Noord-Holland
Bekijk alle Gemeente vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Laatste nieuws

Salaris-check
Delen
09-08-2023

Salaris Casemanager

Columns
Delen
03-05-2023

De zin en onzin van teambuilding

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie