Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 515 vacatures

Werken binnen de Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 115 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 77 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 65 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 47 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 31 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Beleidsadviseur Sociaal Domein
Ervaren transformatie adviseur sociaal beleid en Veiligheid, provincie Utrecht, min. 32 uur.
Hilversum
Senior Casemanager Milieu
Wil jij je inzetten voor een duurzame leefomgeving voor de inwoners van Friesland? Dan is past rol als Casemanager Milieu  zeker bij jou!
Grou
Consulent WMO
Met een brede blik observeer en monitor je het leefgebied en het gedrag van de burger. Zijn er spanningen binnen het gezin of is er sprake van van schulden? Je durft door te vragen en ben in ook in contact met zijn of haar omgeving zoals de huisarts en fysiotherapeut. Op deze manier kom je erachter welke hulpvraag er speelt. Hoe ga jij met de beschikbare voorzieningen in deze hulpvraag voorzien?
Breda
Consulent Jeugd
Voor een opdracht bij een gemeente in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren jeugdconsulent voor 32-36 uur per week.
Den Haag
Consulent Jeugd
Voor een gemeente in de regio Leiden hebben wij een vacature voor  Consulent Jeugd voor 32-36 uur per week met SKJ registratie.
Leiden
Bekijk alle Gemeente vacatures
quote

Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.

Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Michael Reijmers

Laatste nieuws

Columns
Delen
27-09-2021

De comeback van de vaste baan?

Columns
Delen
31-08-2021

Vechten om aandacht

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie