Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 367 vacatures

Werken bij een Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 144 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 30 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 6 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 7 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 11 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Jeugdconsulent
Ga jij ondersteuning bieden aan jongeren en gezinnen die er zelf niet uit komen? Dan ben jij de Jeugdconsulent die wij nodig hebben! 
Bergen op Zoom
Vergunningverlener APV en bijzondere wetten
Ben jij de vergunningverlener APV die wil werken bij deze leuke gemeente?
Vertrouwelijk
Bouwplantoetser
Werken bij een grote gemeente met ruim 100.000 inwoners spreekt jou aan vanwege de hoeveelheid complexe vraagstukken op het gebied van bouwen in een stedelijke omgeving.
Vertrouwelijk
Beheerder wegen
Ben jij de persoon die alles van wegonderhoud weet? Reageer dan direct.
Vertrouwelijk
Planoloog
Ben jij de planoloog die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Vertrouwelijk
Bekijk alle Gemeente vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie