Vind je ideale baan binnen de Gemeente

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 513 vacatures

Werken binnen de Gemeente

Gemeenten hebben een bijzondere positie midden in een sterk veranderende maatschappij. Naast de intensieve communicatie met inwoners, is het werken in de gemeenten voor zowel bestuur als medewerkers de laatste jaren erg veranderd.

Dat gemeenten voor tal van veranderopgaven staan is duidelijk. Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt is dat de gemeente zo goed mogelijk antwoord wil geven op wensen en eisen van inwoners en andere belanghebbenden.
Dit maakt werken bij de gemeente een interessante uitdaging, waarbij je midden in de maatschappij staat. Of je dit nu doet binnen het Fysiek Domein of het Sociaal Domein.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 115 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 77 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 64 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 47 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 31 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Consulent Expertise Kindveiligheid
Voor de gemeente Haarlemmermeer ben ik op zoek naar een Consulent Meer-team met expertise Kindveiligheid voor minimaal 6 maanden voor 24-28 uur in de week.
Amsterdam
Junior Bouwplantoetser / Bouwinspecteur
Ben jij pas afgestudeerd als hbo Bouwkundige, en wil je graag werken als bouwplantoetser of bouwinspecteur bij een gemeente? Lees dan snel verder, Matchpartner kan je hierbij helpen!
Leeuwarden
Integraal Klantmanager
In de omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar een Klantmanager Integraal.
Den Haag
Gezinsmanager
Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een  Gezinsmanager Instroom voor 32-36 uur per week voor minimaal 6 maanden.
Rotterdam
Consulent Inkomen
Voor de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Regisseur Inkomen.
Utrecht
Bekijk alle Gemeente vacatures
quote

Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.

Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Michael Reijmers

Laatste nieuws

Columns
Delen
27-09-2021

De comeback van de vaste baan?

Columns
Delen
31-08-2021

Vechten om aandacht

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie