Bouw- en woningtoezicht

Help de Gemeente en haar inwoners veilig te bouwen

Bekijk 47 vacatures

Werken in Bouw- en woningtoezicht

Ondersteun onze gemeentelijke opdrachtgevers bij het leefbaar en veilig houden van de woningbouw. Of je nu een bouwplantoetser, inspecteur of landmeter bent: door jouw kennis en expertise draag je bij met het veilig en netjes houden van de openbare ruimte. Toe aan een volgende stap? In een persoonlijk gesprek gaan we samen kijken welke vacature binnen het fysiek domein bij je past.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.
Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Nieuwste vacatures

Bouwinspecteur
Ben jij de bouwinspecteur die de gemeente Assen gaat helpen met haar omgevingsvergunning-gerelateerde vraagstukken? Lees snel verder en solliciteer!
Assen
Senior Casemanager Milieu
Wil jij je inzetten voor een duurzame leefomgeving voor de inwoners van Groningen? Dan is past rol als Casemanager Milieu  zeker bij jou!
Groningen
Senior Casemanager WABO
Ben jij de ervaren Senior Casemanager Wabo die de gemeente Amersfoort ondersteunt bij het afhandelen van complexe vergunningaanvragen? Solliciteer dan snel!
Amersfoort
Casemanager WABO
Zijn complexe aanvragen op het gebied van de omgevingswet een kolfje naar jouw hand en wil jij de gemeente Amersfoort hierbij ondersteunen? Solliciteer dan snel!
Amersfoort
Bouwinspecteur
Ben jij de bouwinspecteur die de gemeente Amersfoort gaat helpen met haar omgevingsvergunning-gerelateerde vraagstukken? Lees snel verder en solliciteer!
Amerfsoort

Alle Bouw- en woningtoezicht vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je persoonlijk adviseren door onze consultants Michael of Joshua