Opdrachtgevers

Als werkgever zoekt u een duurzame oplossing, en wel op korte termijn. Als u Matchpartner inschakelt, maakt u gebruik van onze vakkennis, ons uitgebreide netwerk en de nieuwste wervingstechnieken en selectiemethodes. Daarmee zorgt u voor continuïteit en bespaart u tijd en kosten.

Personeelsoplossing op maat

Als werving en selectiebureau zijn wij bij uitstek geschikt om de professional te vinden die u duurzaam wilt inzetten. De werkzaamheden kunnen echter ook tijdelijk zijn en zelfs kan het in eerste instantie onduidelijk zijn hoe lang u een medewerker wilt inzetten.

Daarom bieden wij naast werving en selectie van vast personeel een breed scala van flexibele oplossingen voor uw vraag naar personeel, van (project)detachering tot deta-vast.

Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Werven met Matchpartner: Persoonlijk, Eenvoudig, Duidelijk

Gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar

Matchpartner werkt vanuit de overtuiging dat specialiseren de sleutel is tot succes, wij richten ons binnen de arbeidsbemiddeling op vier specifieke branches.

Binnen de branche Zorg & Welzijn zijn we gespecialiseerd in functies als gezinsvoogd, GZ- of klinisch psycholoog, psychiater, (gespecialiseerd) arts of gedragsdeskundige, maar ook als leidinggevende, verpleegkundige, verzorgende, raadsonderzoeker of reclasseringswerker.

Voor de sector Arbo & Verzuim bemiddelen we voor functies als re-integratieconsulent, jobcoach, accountmanager / jobhunter, werkleider, trajectbegeleider, maar ook als (bedrijfs)arts, verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of casemanager.

Voor Gemeente vinden wij de juiste kandidaten voor vacatures als WMO consulent, jobcoach, werkmakelaar, klantmanager rechtmatigheid / doelmatigheid, kwaliteitsmedewerker, schuldhulpverlener, beleidsadviseur, transitiemanager, projectleider & werkvoorbereider civiele techniek, juristen, ruimtelijke ordening specialisten.

Binnen de branche Onderwijs bemiddelen wij vakdocenten in het middelbaar en voortgezet onderwijs voor een tijdelijke vacature of voor een vast dienstverband.

Wij zijn gespecialiseerd in detachering en bieden een oplossing bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of voor een flexibele arbeidsschil.

Werkwijze op maat

Iedere vraag om personeel is anders. Daarom willen wij u eerst leren kennen en vooral: eerst laten zien wat we kunnen. Ons beste visitekaartje is het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment. Daarom werken wij op basis van no cure, no pay.

Korte lijnen, snelheid en zorgvuldigheid zijn in ons werk van groot belang. Onze contactpersoon bij uw organisatie is bij voorkeur goed ingevoerd in het werkveld en is beslissingsbevoegd.

We streven naar perfectie maar zijn ook realistisch. U wilt als opdrachtgever de beste oplossing voor de juiste prijs. Die wens begrijpen wij en nemen wij mee in onze tariefstelling. Wanneer we denken extra wervingstools in te moeten zetten, maken wij eerst een offerte op maat. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Kennismaken met Matchpartner? Vul hieronder het formulier in, dan plannen we een kennismakingsgesprek in om uw wensen te bespreken.

Neem contact op

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod