Over Matchpartner

Wie zijn wij?

Matchpartner is een gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en advies en projecten. Wij staan voor een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever, met aandacht voor de persoon achter de cv. Dit doen we met kennis, ervaring en focus binnen de specialismen: Zorg & Welzijn, Arbo & Verzuim, Gemeente en Onderwijs.

Wie zijn wij

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Onze geschiedenis

Al sinds 2002 verbindt Matchpartner werkzoekenden, zzp’ers en interimmers met opdrachtgevers. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt staan echter nooit stil en we zijn dan ook niet meer hetzelfde bedrijf als toen we begonnen. Hoewel we altijd onmiskenbaar onszelf zijn gebleven.

Onze geschiedenis

Onze mensen

Onze consultants staan voor je klaar!

Patrick Lip

Sociaal Domein / Welzijn
(06) 3076 6599
Bel mij terug

Carin Veders

Sociaal Domein / Welzijn
(06) 4412 1150
Bel mij terug

Kim Wester

Sociaal Domein / Welzijn
(06) 5164 6665
Bel mij terug

Joost van Dieen

Financiƫle administratie
(06) 5465 3728
Bel mij terug

Daniel Petitjean

Sociaal Domein / Welzijn
(06) 5472 8359
Bel mij terug

Jasper Tolsma

Marketing & Communicatie
(06) 2528 1550
Bel mij terug
quote

Ik ben positief over het werken voor matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de WertVMBO docent
quote

Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren

Ronald SmithProjectleider Civiele Techniek
quote

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit.

Een zeer goede ervaring, nog nooit verliep een werving zo soepel en waren ook zeer behulpzaam.

Heleen
quote

"Meedenken, verbindend"

Matchpartner is een prettige gesprekspartner om, na 15 jaar vaste aanstelling, bij te solliciteren.

Irma

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Werken bij Matchpartner

Onze missie is om werknemer en werkgever duurzaam aan elkaar te matchen door een persoonlijke aanpak, met oog voor de omstandigheden. Is deze werkwijze op je lijf geschreven en wil je hier aan bijdragen samen met ons team van plezierige, kundige collega’s? Kijk dan welke interne vacatures we op dit moment open hebben staan.

Werken bij Matchpartner

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod