Over ons

Leon Brouwers

Naam Leon Brouwers
Mobiel (06) 5496 8847
Leon  Brouwers

Quote

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Ik ben als directeur/eigenaar verantwoordelijk voor van alles: van de aansturing van de teams, de strategische planning op het gebied van marketing en acquisitie tot de uitbetaling van de salarissen. Ik ben altijd op de zaak te vinden en voer zelf ook nog altijd werving en selectie opdrachten uit.

Wat me aanspreekt in Matchpartner is natuurlijk alles, het is mijn kindje. Maar de focus is wel veranderd. In 2002 begon ik -als een klassieke startende ondernemer - vanuit de garage van mijn huis een werving- en selectiebureau op het gebied van de commerciële arbeidsbemiddeling.

Groei was niet mijn eerste doel, maar toch kwamen er vrij snel collega’s bij. Tegenwoordig telt Matchpartner rond de twintig consultants en hebben we altijd vacatures. Goede mensen kunnen we altijd gebruiken, zowel in- als extern.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Er zit een rode draad in de kandidaten die we zoeken voor de uiteenlopende branches waarin wij werkzaam zijn. Zoals er ook uiteindelijk overeenkomsten zijn tussen de zeer verschillende persoonlijkheden bij Matchpartner. Maar als me gevraagd wordt waar het verschil in ligt, dan is het moeilijk onder woorden te brengen.

Laat ik het zo zeggen: of we nu in opdracht van een gemeente, jeugdzorg, arbodienst of GGZ werken, overal worden we ingeschakeld om professionals te zoeken die naast een gedegen opleiding en werkervaring ook integriteit en een eigen persoonlijkheid meebrengen.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Zelf ben ik behoorlijk open en direct, en dat bepaalt ook een beetje de bedrijfscultuur. We groeien nog altijd op natuurlijke, spontane wijze. We pakken het werk op waar we zelf affiniteit mee hebben.

Social networks

Bekijk mijn LinkedIn profiel Volg Matchpartner op Twitter

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod