Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 454 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 215 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 47 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 24 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 22 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 38 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 81 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 25 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 17 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Consulent WMO
Wil jij verschillende gemeenten leren kennen, heb je passie voor de uitvoering van de WMO en zoek je een werkgever die jou centraal stelt? Schroom dan niet om te solliciteren!
Vertrouwelijk
Adviserend HBO Verpleegkundige
Ben je als HBO Verpleegkundige graag adviserend aan het werk en ben je iemand die assertief is ingesteld? Onze opdrachtgever is dan op zoek naar jou. Je bent werkzaam in regio Amsterdam. 
Amsterdam
Ondersteunend Jeugdzorgwerker in Overijssel
Wil jij een jeugdbeschermer ondersteunen zodat deze nog meer tijd heeft om zich te richten op de veiligheid van het kind?!
Overijssel
Persoonlijk Begeleider Jongeren
Voor een woonlocatie in Leiden zijn wij hard op zoek naar een ervaren persoonlijk begeleider voor de doelgroep jongvolwassenen met GGZ problematiek.
Leiden
GZ-Psycholoog Conversiestoornissen
Wij zijn op zoek naar een medischj psycholoog met goede sociale vaardigheden. 
Bodegraven

Alle Zorg & Welzijn vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie