Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 259 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 187 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 20 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 28 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 12 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 16 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 25 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 24 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 6 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Zorgadviseur WMO / Jeugdwet / WLZ
Voor een vacature bij een GGZ instelling in Arnhem zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Zorginnovatie voor 32 uur per week met direct contract bij de opdrachtgever.
Arnhem
Verpleegkundig Specialist Somatiek
 Wordt jij onze Verpleegkundig specialist die intervisie en supervisie aan het behandelteam biedt? 
Apeldoorn
Gedragsdeskundige
Voor een gemeente in Noord-Holland, zijn wij op zoek naar een ervaren Gedragsdeskundige met kennis van gezinsproblematiek 28 uur per week.
Waterland
GZ-psycholoog Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde praktijk, gericht op de behandeling en begeleiding van mensen met een eetstoornis zoeken wij een regiebehandelaar.
Tilburg
(Huis) Arts Eetstoornissen
Voor een landelijke organisatie gericht op de zorg aan mensen met een eetstoornis zoeken wij een parttime beschikbare (huis)arts.
Den Haag

Alle Zorg & Welzijn vacatures

quote
Ik waardeer Matchpartner en de inspanningen van Maarten enorm. Ik ben dankbaar aan Maarten dat hij aan mij dacht voor deze opdracht! Ik vond/vind Maarten zijn empathie en warmte van onschatbaar belang, een zeldzaam goed!
Erik-Robert
quote
Ik zag een vacature in de zorg bij Matchpartner en kende Matchpartner van 10 jaar geleden toen zij ook een leuke passende baan voor mij hadden. Verder heb ik de ervaring dat ze betrouwbaar zijn en afspraken nakomen. Ik ging in gesprek met Maarten en de connectie met de organisatie werd snel gelegd, waarbij ik op gesprek kon komen. Nu heb ik weer een hele uitdagende functie door de bemiddeling van Matchpartner!

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Columns
Delen
22-02-2021

Een 'mensch' spreken

Columns
Delen
26-01-2021

Op staande voet

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie