Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 550 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 243 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 41 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 37 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 21 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 26 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 77 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 59 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 19 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Vertrouwenspersoon Jeugdzorg (24 upw)
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Jeugdzorg (24 upw) die graag zelfstandig werkt maar wel in teamverband. Een belangenbehartiger in hart en nieren met kennis van de zorg. 
Deventer
Vertrouwenspersoon Jeugdzorg
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon jeugd die graag zelfstandig werkt maar wel in teamverband. Een belangenbehartiger in hart en nieren met kennis van de zorg. 
Utrecht
Gedragsdeskundige Forensisch
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Gedragsdeskundige Forensisch.
Barendrecht
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Voor een organisatie in de regio den Bosch hebben wij een vacature voor Sociaal Medisch Verpleegkundige voor 24-36 uur per week.
Den Bosch
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Voor een organisatie in de regio Roermond hebben wij een vacature voor Sociaal Medisch Verpleegkundige voor 24-36 uur per week.
Roermond

Alle Zorg & Welzijn vacatures

quote
Ik waardeer Matchpartner en de inspanningen van Maarten enorm. Ik ben dankbaar aan Maarten dat hij aan mij dacht voor deze opdracht! Ik vond/vind Maarten zijn empathie en warmte van onschatbaar belang, een zeldzaam goed!
Erik-Robert
quote
Ik zag een vacature in de zorg bij Matchpartner en kende Matchpartner van 10 jaar geleden toen zij ook een leuke passende baan voor mij hadden. Verder heb ik de ervaring dat ze betrouwbaar zijn en afspraken nakomen. Ik ging in gesprek met Maarten en de connectie met de organisatie werd snel gelegd, waarbij ik op gesprek kon komen. Nu heb ik weer een hele uitdagende functie door de bemiddeling van Matchpartner!

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Columns
Delen
25-10-2021

The Great Resignation

Columns
Delen
27-09-2021

De comeback van de vaste baan?

Columns
Delen
31-08-2021

Vechten om aandacht

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie