Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 327 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 206 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 27 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 30 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 11 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 18 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 41 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 35 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 7 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Kwaliteitsmedewerker Participatie
Voor een gemeente in de regio groot Utrecht hebben wij een vacature voor Kwaliteitsmedewerker Participatie.
Nijkerk
GZ Psycholoog / Opleider PIOGs
De GZ Psycholoog verslavingszorg zet zich in voor mensen die midden in de maatschappij staan en worstelen met een verslaving.
Amersfoort
GZ-Psycholoog / Opleider VVT
Een echt uitdagende functie voor GZ-psycholoog, waarin je zelf je takenpakket samen kan stellen om zo samen met een ervaren team zo goed mogelijke hulp kan bieden.
Lelystad
Casusregisseur Sociaal Team
Vanaf mei, binnen de regio Groot Amsterdam,  zijn wij op zoek naar een ervaren Casusregisseur Sociaal Team. 32 uur per week. SKJ geregistreerd.
Amsterdam
Werkmeester Taakstraffen
Werken met een uitdagende doelgroep en op verschillende locaties (binnen en buiten) projecten begeleiden? Solliciteer dan als taakstrafbegeleider in de regio Amsterdam! 
Utrecht

Alle Zorg & Welzijn vacatures

quote
Ik waardeer Matchpartner en de inspanningen van Maarten enorm. Ik ben dankbaar aan Maarten dat hij aan mij dacht voor deze opdracht! Ik vond/vind Maarten zijn empathie en warmte van onschatbaar belang, een zeldzaam goed!
Erik-Robert
quote
Ik zag een vacature in de zorg bij Matchpartner en kende Matchpartner van 10 jaar geleden toen zij ook een leuke passende baan voor mij hadden. Verder heb ik de ervaring dat ze betrouwbaar zijn en afspraken nakomen. Ik ging in gesprek met Maarten en de connectie met de organisatie werd snel gelegd, waarbij ik op gesprek kon komen. Nu heb ik weer een hele uitdagende functie door de bemiddeling van Matchpartner!

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Columns
Delen
30-03-2021

Artsen in de politiek

Columns
Delen
22-02-2021

Een 'mensch' spreken

Columns
Delen
26-01-2021

Op staande voet

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie