Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 584 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 247 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 42 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 36 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 31 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 26 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 63 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 45 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 19 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Ambulant Hulpverlener Jeugd & Gezin
In de omgeving van IJmond/Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een Ambulant Hulpverlener Jeugd & Gezin.
Haarlem
Psychomotorisch Therapeut
Voor een organisatie in de detentiezorg zijn wij op zoek naar een ervaren psychomotorisch therapeut, in verband met een zwangerschapsvervanging. 
Amsterdam
Reclasseringswerker Toezicht
Is het jouw passie om cliënten weer terug te brengen in de maatschappij door bezig te zijn met toezichttaken op het gebied van Reclassering? Kom dan werken voor deze nieuwe pilot en solliciteer snel!
Rotterdam
Gedragskundige LACCS / Triple-C
Voor een opdrachtgever in de regio Twente, die zich heeft gespecialiseerd in zorg voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Gedragskundige LACCS / Triple-C.
Enschede
Gedragswetenschapper
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Gedragswetenschapper in de regio Amsterdam? Solliciteer dan direct. 
Amsterdam

Alle Zorg & Welzijn vacatures

quote
Ik waardeer Matchpartner en de inspanningen van Maarten enorm. Ik ben dankbaar aan Maarten dat hij aan mij dacht voor deze opdracht! Ik vond/vind Maarten zijn empathie en warmte van onschatbaar belang, een zeldzaam goed!
Erik-Robert
quote
Ik zag een vacature in de zorg bij Matchpartner en kende Matchpartner van 10 jaar geleden toen zij ook een leuke passende baan voor mij hadden. Verder heb ik de ervaring dat ze betrouwbaar zijn en afspraken nakomen. Ik ging in gesprek met Maarten en de connectie met de organisatie werd snel gelegd, waarbij ik op gesprek kon komen. Nu heb ik weer een hele uitdagende functie door de bemiddeling van Matchpartner!

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Columns
Delen
31-08-2021

Vechten om aandacht

Columns
Delen
29-06-2021

Tijd voor Nathan Rutjes!

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie