Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 438 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 197 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 51 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 24 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 20 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 34 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 83 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 25 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 29 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Anios GGZ
Onze opdrachtgever zoekt in Zuid-Holland een arts-assistent voor werkzaamheden in de geestelijke gezondheidszorg. 
Voorburg
HBO-verpleegkundige medische advisering
Toe aan een functie als verpleegkundige die niet aan het bed is, geen onregelmatige tijden heeft en fysiek niet belastbaar is? De functie van HBO-verpleegkundige medische advisering is hard nodig, omdat er grote vraag is naar persoonsgebonden zorgadviezen.
Amsterdam
Artsen gezocht die beperkt beschikbaar zijn ivm diensten
Artsen gezocht die beperkt beschikbaar zijn, maar wel met hun vak bezig willen blijven.
Sittard
Andere rol voor Wijkverpleegkundige
Een klant heeft een vraag, en jij hebt natuurlijk de oplossing die je op een duidelijke manier kan overbrengen. Kijk eens naar deze vacature voor Applicatiespecialist. 
IJsselstein
Junior Jeugdbeschermer (vaste baan)
Ben jij een een junior jeugdprofessional met ambitie, die graag als jeugdbeschermer aan de slag wil? Wij bieden in Rotterdam een mooie kans op een vaste aanstelling aan vanuit een detachering. Lees snel verder en solliciteer!
Rotterdam

Alle Zorg & Welzijn vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie