Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 322 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 90 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 9 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 13 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 12 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 35 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 70 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 31 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 22 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Casemanager GGZ
Voor deze vacature zoeken wij een Casemanager GGZ.
Lisse
Online Psychiater
Psychiater die online wil werken (beeldbellen).
Online
Activiteitenbegeleider LVB
Voor een 24-uurszorg locatie nabij Schiphol zoeken wij een Activiteitenbegeleider die gaat werken via een vaste methodiek. Dat geeft houvast voor zowel client als Activiteitenbegeleider. Jij vindt het een uitdaging om een coachende rol te hebben richting een kwetsbare doelgroep.
Vertrouwelijk
Ambulant Begeleider Crisisopvang
Ben jij de Ambulant Begeleider Crisisopvang met gevoel voor humor en werkervaring met complexe doelgroepen? Je bent veel onderweg met clienten en dat maakt je werk afwisselend. Je werkt op de crisisopvang waarbij de doelstelling is doorstromen naar een permanente woonlocatie en die uitdaging ga jij graag aan! 
Leiden
Consulent WMO
Kan jij goed situaties inschatten?
Meppel

Alle Zorg & Welzijn vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie