Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 307 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 93 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 7 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 13 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 8 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 34 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 72 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 36 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 28 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Leidinggevend Psychiater
We zijn op zoek naar een  Leidinggevend Psychiater die de komende jaren vanuit cliëntbelang wil bijdragen aan zowel het waarborgen als het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg binnen de organisatie.
Utrecht
Gedragsdeskundige Forensische Zorg
Voor een enthousiaste organisatie zoeken wij een Gedragsdeskundige Forensische Zorg
Rotterdam / Den Haag
Projectleider Sociaal Domein (Welzijn)
Een verbeterde samenwerking en sterke welzijnsorganisatie is noodzakelijk om de gemeentelijke ambitie en taken waaronder die vanuit de jeugdnota, hervormingsagenda, IZA/GALA en Wijk- en Dorpsgericht Werken (WDW) te kunnen uitvoeren, maar waarvan ook de financiële basis en de sturing op orde is.
Meppel
Jeugdbeschermer
Eén gezamenlijk doel: kinderen een goede en veilige toekomst bieden. Wil jij je steentje hieraan bijdragen?
Assen
Patholoog (AIOS Pathologie)
Wij zijn op zoek naar een Patholoog of AIOS Pathologie.
Eindhoven

Alle Zorg & Welzijn vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie