Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 80 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Arts Medisch Adviseur (Thuiswerk)
Wij zoeken een Medisch Aviseur AOV die een inschatting kan maken van de beperkingen van zelfstandigen die verzekerd zijn of worden bij de organisatie.
Tilburg
Huisarts Niet-Aangeboren Hersenletsel
Een uitdagende functie voor een Arts Niet-Aangeboren Hersenletsel met een eigen visie en een grote mate van zelfstandigheid. 
Zwolle
Freelance Psychiater Keuringen
De Psychiater die wij zoeken verricht in opdracht van een organisatie onderzoeken bij werknemers die langdurig door psychische klachten niet beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Leiden
ZZP Psychiater (niet-behandelend)
De Psychiater die wij zoeken verricht in opdracht van een organisatie onderzoeken bij werknemers die langdurig door psychische klachten niet beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Utrecht
Organiserend Psycholoog / MWD / GGZ-agoog
Interessante functie voor een psycholoog, maatschappelijk werker, GGZ-agoog, die al de nodige ervaring heeft en meer organiserend/coordinerend wil gaan werken.
Bussum
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten