Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 70 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Dak- en thuislozen Coach
Ben jij de dak- en thuislozen Coach met gevoel voor humor, werkervaring met complexe doelgroepen? Je bent veel onderweg met clienten en dat maakt je werk afwisselend. Je werkt op de crisisopvang waarbij de doelstelling is doorstromen naar een permanente woonlocatie en die uitdaging ga jij graag aan! 
Leiden
Hartfunctielaborant met specialisatie Echografie
Kom als Hartfunctielaborant met specialisatie in Echografie het team verrijken met jouw expertise en enthousiasme!
Rotterdam
MBO Maatschappelijk Werker / Begeleider
Wij zoeken een enthousiaste MBO Maatschappelijk Werker die past in een locatie met veel reuring. Daarnaast ga je veel op pad met cliënten. Je werkt in een doorstroom locatie waar veel reuring is. De doelstelling is doorstromen naar een permanente woonlocatie en die uitdaging ga jij graag aan. 
Leiden
Orthopedagoog
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in de zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking zijn wij per direct op zoek naar een Gedragsdeskundige. 
Doetinchem
Gedragsdeskundige Jeugdzorg
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in de zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking zijn wij per direct op zoek naar een Gedragsdeskundige. 
Tilburg
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten