Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 85 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe samenleving die vergrijst. We zullen meer aan preventie moeten doen en professionals moeten zich meer gaan toeleggen op specifieke ziektebeelden. Moderne communicatiemiddelen hebben het delen van specifieke expertise ingrijpend vergemakkelijkt.
Maxwetenschappelijk onderzoeker zorg

Nieuwste vacatures

Opleider / GZ-Psycholoog Ouderenzorg
Voor een vacature bij een opdrachtgever in de ouderenzorg in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog.
Rotterdam
Vertrouwenspersoon Jeugdrecht
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Jeugdrecht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Roermond
Vertrouwenspersoon Tucht
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Tucht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Utrecht
Psycholoog Revalidatie
Voor een opdrachtgever in de regio Eindhovenzijn wij op zoek naar een  Psycholoog Revalidatie.
Eindhoven
Coördinator Psychologiepraktijk
Voor een gespecialiseerde psychologiepraktijk zoeken wij een coördinator, die zich gaat bezighouden met human resources, aansturing van personeel op het secretariaat en het vormgeven van werkprocessen.
Amsterdam
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten