Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 91 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

GZ-Psycholoog K&J / Orthopedagoog Generalist
Voor een groeiende organisatie op het gebied van ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog Kind en Jeugd. 
Leiden
Specialist Ouderengeneeskunde
Op zoek naar een bevlogen Specialist Ouderengeneeskunde (SO), die verdere inrichting van de organisatie en met name het behandeldeel ervan. Daarnaast uiteraard met de uitvoering van de behandeling.
Leiden
Adviserend Arts
Wij zoeken mensgerichte artsen voor medische advisering. Dit betreft een veelzijdige baan waarbij je voor minimaal 24 uren per week inzetbaar bent.
Maastricht
Zorgconsulent HBO
Wij zoeken een sociaal en ondernemend persoon voor een leuke functie als Zorgconsulent binnen een jonge en enthousiaste zorgorganisatie.
Den Haag
Verpleegkundig Specialist (schaal 60 of 65)
Voor een opdrachtgever in de regio Etten-Leur hebben wij een vacature voor Verpleegkundig Specialist (schaal 60 of 65).
Etten-Leur
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten