Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 25 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe samenleving die vergrijst. We zullen meer aan preventie moeten doen en professionals moeten zich meer gaan toeleggen op specifieke ziektebeelden. Moderne communicatiemiddelen hebben het delen van specifieke expertise ingrijpend vergemakkelijkt.
Maxwetenschappelijk onderzoeker zorg

Nieuwste vacatures

Zorgadviseur WMO / Jeugdwet / WLZ
Voor een vacature bij een GGZ instelling in Arnhem zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Zorginnovatie voor 32 uur per week met direct contract bij de opdrachtgever.
Arnhem
GZ-psycholoog Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde praktijk, gericht op de behandeling en begeleiding van mensen met een eetstoornis zoeken wij een regiebehandelaar.
Tilburg
(Huis) Arts Eetstoornissen
Voor een landelijke organisatie gericht op de zorg aan mensen met een eetstoornis zoeken wij een parttime beschikbare (huis)arts.
Den Haag
Regiehouder Infant Mental Health (IMH)
GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist, die zich specifiek gaat bezighouden met jonge kinderen.
Drachten
GZ-Psycholoog Neurologie
Voor een opdrachtgever in de regio Haarlem zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog Langdurige Zorg.
Haarlem
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten