Gespecialiseerde zorg

“Specialiseren is van doorslaggevend belang in een complexe, moderne samenleving die vergrijst.”

Bekijk 90 vacatures

Werken in de Gespecialiseerde Zorg

Gespecialiseerde zorg is een verzamelterm voor alle hulpverlening gericht op specifieke problematiek, bijvoorbeeld een visuele of auditieve beperking, borderline, multiple sclerose, Huntington, eetstoornissen.

Matchpartner Zorg en Welzijn beschikt inmiddels over een groot netwerk van specialisten, die ingevoerd zijn in een dergelijk deelgebied. Dit netwerk richt zich niet alleen op bemiddeling naar een nieuwe baan, het gaat ook om het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Vaak heeft de keuze van een professional voor een bepaald deelgebied te maken met een persoonlijke achtergrond en gerichtheid. Bijvoorbeeld, het hebben van een dove zus, het beheersen van gebarentaal en kennis van de ‘cultuur’ van mensen met een auditieve beperking.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

ZZP Psychiater (tarief €200/250)
De Psychiater die wij zoeken verricht in opdracht van een organisatie onderzoeken bij werknemers die langdurig door psychische klachten niet beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Groningen
Senior Inkomensconsulent
Voor verschillende gemeenten in Noord Nederland zoeken wij ervaren Klantmanagers Inkomen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hou jij van afwisseling in je werk? Dan wil ik jou graag spreken.
Groningen
Maatschappelijk werker Jeugd
Een betrokken team zoekt een collega Maatschappelijk werker met ruime werkervaring in de jeugdzorg. Affiniteit met de doelgroep doven en slechthorenden is een must. 
Amsterdam
Freelance / ZZP Specialist Ouderengeneeskunde
Een uitdagende functie voor een Specialist Ouderengeneeskunde met een eigen visie en een grote mate van zelfstandigheid. 
Etten-Leur
GZ-psycholoog Arbeid
De professional die wij zoeken houdt zich middels goed doorontwikkelde interventies bezig met werknemers die met psychische klachten zijn uitgevallen.
Roermond
Bekijk alle gespecialiseerde zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten