Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 235 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 211 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 14 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 7 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Docent Natuurkunde
Ga jij wisselstroom uitleggen aan een groep nieuwe leerlingen op een leuke school? Schakel dan snel en reageer op de functie van Docent Natuurkunde!
Bergen op Zoom
Docent in opleiding
Ben je in opleiding en in staat om zelfstandig les te geven? Dan verdien jij een volwaardige werkplek.
Bergen op Zoom
Docent Wiskunde in opleiding
Volg jij de Lerarenopleiding Wiskunde en ben jij klaar om zelfstandig les te geven? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou beschikbaar.  Reageer nu en we spreken elkaar binnenkort.
Roosendaal
Docent Frans
Parlez vous Hollandais? J’enseigne le français!
Roosendaal
Docent Nederlands eerstegraads
Zorgen dat elke leerling voor het hoogst haalbare resultaat gaat. Dat is de passie waarmee jij les geeft.
Middelburg

Alle onderwijs vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie