Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 296 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 250 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 18 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 17 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Casemanager WGA
Voor een verzekeraar zijn wij opzoek naar een casemanager die zich gaat bezig houden met het begeleiden van verzekerden in de WGA
Den Haag
Onderwijsassistent per direct!
Ben jij beschikbaar als onderwijsassistent in de omgeving van Dordrecht? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
Dordrecht
Docent Wiskunde (vast contract)
Een goede wiskunde docent kan het verschil maken.. dus zet de plussen en minnen naast elkaar en de uitkomst is: solliciteren!
Dordrecht
Docent Duits
Ben jij een doorgewinterde, creatieve en inspirerende Docent Duits met een 1e of 2e graad bevoegdheid? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!
Dordrecht
Docent aardrijkskunde
Zoek jij een baan als Docent aardrijkskunde? Lees dan snel deze vacature!
Gouda

Alle onderwijs vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Laatste nieuws

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie