Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 274 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 171 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 18 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 0 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Docent Zorg & Welzijn
Ons streven is om elke leerling met een diploma in de hand, zelfstandig en klaar voor de toekomst naar een vervolgopleiding te laten gaan.
Dordrecht
Docent Duits
Gebruik jij je Duitse taal kennis om de volgende generaties te helpen met het begrijpen en beheersen van dit belangrijke vak? Solliciteer dan nu voor deze vacature!  
Leiden
Docent wiskunde
Ben jij op zoek naar een baan als docent wiskunde? Solliciteer dan voor deze vacature!
Leiden
AVO Docent
Ben jij niet alleen leerkracht maar ook: opvoeder, praatpaal, administratieve kracht, oppasser, tuinman, voorlichter, kok, scheidsrechter, timmerman, maatschappelijk werker, schoonmaker, organisator, psycholoog, politieagent, reisleider, pedagoog, didacticus, loodgieter, collega en vooral jezelf!
Den Haag
Docent Nederlands
 Word docent Nederlands en help leerlingen met hun taalvaardigheden.
Leiden

Alle onderwijs vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Laatste nieuws

Salaris-check
Delen
09-08-2023

Salaris Casemanager

Columns
Delen
03-05-2023

De zin en onzin van teambuilding

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie