Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 141 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 130 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 6 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 6 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Docent Duits
Enthousiasmeer jij jouw leerlingen voor het vak Duits? 
Eindhoven
AVO Docent
Werken in kleine groepen om de leerlingen de juiste aandacht te geven? 
Den Bosch
Docent Engels in opleiding
Volg je de lerarenopleiding Engels en ben je in staat om zelfstandig les te geven? Dan verdien jij een volwaardige werkplek als docent Engels.
Den Bosch
Docent Scheikunde Eerstegraads
Eerstegraads docent Scheikunde gezocht met motivatie, passie en kennis voor het voortgezet onderwijs in de omgeving Bergen op Zoom. Vraag nu een kennismakingsgesprek aan bij ons!
Bergen op Zoom
Docent Nederlands in opleiding
Volg je de lerarenopleiding Nederlands en ben je klaar om zelfstandig les te geven? Dan verdien jij een volwaardige docentenbaan. Reageer nu!
Breda

Alle onderwijs vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie