Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 110 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 109 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 4 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 2 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Docent Nederlands vmbo
Ben jij verliefd op de Nederlandse taal en weet jij jouw liefde voor de Nederlandse taal over te brengen op jouw leerlingen?
Oosterhout
Docent Techniek/PIE
[chapo]
Breda
Docent Wiskunde Cluster 4
Veelzijdigheid | Uitdagend | Voorgezet Speciaal Onderwijs | stevige persoonlijkheid  
Breda
Docent Engels in opleiding
Engels als wereldtaal. Engels geven is werelds! En via Matchpartner kun je daarna de wereld rond.
Oosterhout
Docent geschiedenis 2e graad
Klaar voor een nieuwe uitdaging met ingang van het nieuwe schooljaar? Als docent geschiedenis ben je een echte verhalenverteller die interesse kan wekken bij alle leerlingen. Wij zijn opzoek naar een specialist voor de bovenbouw voor 2022-2023
Breda

Alle onderwijs vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie