Vind je ideale baan in het Onderwijs

  1. 11718

Zoek direct vacatures


Bekijk 56 vacatures

Werken in het Onderwijs

Werken in het onderwijs is hard werken, maar zo ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde, je omgeving is dynamisch zo ook je werkdag. Werken in het onderwijs vraagt creativiteit bij het inzetten van verschillende werkvormen, doorzettingsvermogen en uitdaging in verschillende situaties in en om de klas.

Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je begeleidt leerlingen en/of studenten naar de volgende stap in hun (school)carrière. Je levert een bijdrage in de vakinhoudelijke ontwikkeling als in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en/of studenten. Als docent leer je zelf ook elke dag.

Vakgebieden binnen Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk 45 vacatures

Voortgezet speciaal onderwijs

Bekijk 2 vacatures

Middelbaar beroepsonderwijs

Bekijk 2 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

AVO Docent
Veelzijdigheid | Uitdagend | Voorgezet Speciaal Onderwijs | stevige persoonlijkheid  
Eindhoven
Docent Engels
Draag jij bij aan een internationale samenleving? 
Breda
Docent Engels
Draag jij bij aan een internationale samenleving? 
's-Hertogenbosch
Docent Economie
De ruimte krijgen om het beste uit jezelf halen als docent?
Roosendaal
Docent natuurkunde
Waarom komt er licht uit een lamp? Vallen alle voorwerpen even hard naar beneden? Hoe zorg jij ervoor dat jouw leerlingen antwoord kunnen geven op deze vragen? 
Goes

Alle onderwijs vacatures

quote

Matchpartner ervaar ik als een warme en betrokken organisatie. Een organisatie waarin je als persoon wordt behandeld en niet als een nummer. Dit begon al tijdens het recruitment gesprek (..) Het ging over mij, over waar ik vandaan kwam (zakelijk en privé) en wat mijn wensen waren voor een nieuwe baan. Hierin werd niet geoordeeld of veroordeeld maar geluisterd, iets dat ik heb gemist bij andere detacheringbureaus.

Jennifer Wendel Vmbo docent
quote

Ik ben positief over het werken voor Matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de Wert Docent Zorg en Welzijn

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Irene, onze consultant Onderwijs.

Irene Kammers

Laatste nieuws

Columns
Delen
30-03-2021

Artsen in de politiek

Columns
Delen
22-02-2021

Een 'mensch' spreken

Columns
Delen
26-01-2021

Op staande voet

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie