Voortgezet Onderwijs

Geef je leerlingen jouw kennis mee voor een mooie toekomst

Bekijk 63 vacatures

Werken in het Voortgezet Onderwijs

Als docent in het voortgezet onderwijs werk je met een brede, leuke en uitdagende doelgroep. Met jouw kennis en uitleg geef je leerlingen een handvat voor hun toekomstige loopbaan.

In de praktijk geef je les in een bepaald vak op een school voor vmbo, havo en/of vwo. Bijvoorbeeld als Docent Nederlands, Docent Wiskunde, Docent Engels of Docent Economie. Als leraar in het voortgezet onderwijs kun je werken met zowel een eerste- of tweedegraads bevoegdheid.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Matchpartner is een hele kundige, betrokken club gebleken. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en proactief meegedacht. Het contact verliep altijd vlot en vriendelijk.

Peter Visser Vmbo docent
quote

Ik ben positief over het werken voor matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de Wert Docent Zorg en Welzijn

Nieuwste vacatures

Docent Nederlands (per direct)
Ben jij verliefd op de Nederlandse taal en weet jij jouw liefde voor de Nederlandse taal over te brengen op jouw leerlingen?
's-Hertogenbosch
Docent Duits (schooljaar 2021-2022)
Ben jij met ingang van het schooljaar 2021-2022 beschikbaar als docent Duits in de omgeving van Eindhoven? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
Eindhoven
Docent natuurkunde (schooljaar 2021-2022)
Maak jij jouw leerlingen net zo nieuwsgierig naar het verklaren van natuurverschijnselen als jij zelf bent? 
Bergen op Zoom
Docent Duits (schooljaar 2021-2022)
Ben jij met ingang van het schooljaar 2021-2022 beschikbaar als tweedegraads docent Duits in de omgeving van Goes? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
Goes
Docent Nederlands (schooljaar 2021-2022)
Ben jij met ingang van het schooljaar 2021-2022 beschikbaar als tweedegraads docent Nederlands in de omgeving van Goes? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
Goes
Bekijk alle voorgezet onderwijs vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Irene of Wesley