Voortgezet Onderwijs

Geef je leerlingen jouw kennis mee voor een mooie toekomst

Bekijk 41 vacatures

Werken in het Voortgezet Onderwijs

Als docent in het voortgezet onderwijs werk je met een brede, leuke en uitdagende doelgroep. Met jouw kennis en uitleg geef je leerlingen een handvat voor hun toekomstige loopbaan.

In de praktijk geef je les in een bepaald vak op een school voor vmbo, havo en/of vwo. Bijvoorbeeld als Docent Nederlands, Docent Wiskunde, Docent Engels of Docent Economie. Als leraar in het voortgezet onderwijs kun je werken met zowel een eerste- of tweedegraads bevoegdheid.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Matchpartner ervaar ik als een warme en betrokken organisatie. Een organisatie waarin je als persoon wordt behandeld en niet als een nummer. Dit begon al tijdens het recruitment gesprek (..) Het ging over mij, over waar ik vandaan kwam (zakelijk en privé) en wat mijn wensen waren voor een nieuwe baan. Hierin werd niet geoordeeld of veroordeeld maar geluisterd, iets dat ik heb gemist bij andere detacheringbureaus.

Jennifer Wendel Vmbo docent
quote

Ik ben positief over het werken voor matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de Wert Docent Zorg en Welzijn

Nieuwste vacatures

Docent Nederlands eerstegraads
Verminder jij de druk op de school? Per direct zijn we opzoek naar docenten in de regio West Brabant die staan voor een hoge leskwaliteit. 
Breda
Docent natuurkunde tweedegraads
Waarom komt er licht uit een lamp? Vallen alle voorwerpen even hard naar beneden? Hoe zorg jij ervoor dat jouw leerlingen antwoord kunnen geven op deze vragen? 
Breda
Docent wiskunde tweedegraads
Twijfel is nog irritanter dan de ingewikkeldste rekensom, dus reageer snel op deze leuke vacature voor docent Rekenen en Wiskunde.
Goes
Docent techniek
Ben jij op zoek naar een (andere) baan als techniek docent in het voortgezet onderwijs?
Roosendaal
Docent natuurkunde
Waarom komt er licht uit een lamp? Vallen alle voorwerpen even hard naar beneden? Hoe zorg jij ervoor dat jouw leerlingen antwoord kunnen geven op deze vragen? 
Tilburg
Bekijk alle voorgezet onderwijs vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Irene of Wesley