Speciaal onderwijs

Geef leerlingen de extra aandacht die ze verdienen

Bekijk 8 vacatures

Werken in het Speciaal onderwijs

Leerkrachten en docenten in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) hebben, naast algemene onderwijstaken, een belangrijk specialistische rol in het begeleiden en opleiden van leerlingen. Als onderwijsprofessional in het speciaal onderwijs geef je kinderen en jongeren, die zich in het reguliere onderwijs niet optimaal kunnen ontwikkelen, de aandacht die zij nodig hebben.

Met een PABO-diploma of als tweedegraads bevoegde vakdocent kun je als AVO-docent op het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) werken. 

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Docent Wiskunde Cluster 4
Werken in kleine groepen om de leerlingen de juiste aandacht te geven? 
Den Bosch
Docent AVO cluster 4
Lesgeven aan kleine groepen leerlingen vind jij prachtig en bent uitermate geschikt voor de functie docent AVO. In een betrokken team van collega's werken jullie samen om het beste uit jullie leerlingen te halen. Als leraar binnen een cluster 4 school valt dit niet altijd mee. Echter geeft het jou wel de voldoening om juist aan jongeren met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen de aandacht te geven die zij verdienen. 
Den Bosch
Groepsleerkracht
Vind jij speciaal onderwijs heel normaal? Of ben jij zelf ook erg normaal in het speciaal onderwijs? Dan is deze baan wellicht de baan waar wij je mee kunnen helpen.
Roosendaal
Docent in opleiding Oosterhout
Ben je bezig met je lerarenopleiding en op zoek naar een betaalde baan in het onderwijs? Solliciteer dan op deze vacature!
Oosterhout
Docent in opleiding Tilburg
Ben je bezig met je lerarenopleiding en op zoek naar een betaalde baan in het onderwijs? Solliciteer dan op deze vacature!
Tilburg
Bekijk alle Voortgezet speciaal onderwijs vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Irene of Laura