Speciaal onderwijs

Geef leerlingen de extra aandacht die ze verdienen

Bekijk 15 vacatures

Werken in het Speciaal onderwijs

Leerkrachten en docenten in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) hebben, naast algemene onderwijstaken, een belangrijk specialistische rol in het begeleiden en opleiden van leerlingen. Als onderwijsprofessional in het speciaal onderwijs geef je kinderen en jongeren, die zich in het reguliere onderwijs niet optimaal kunnen ontwikkelen, de aandacht die zij nodig hebben.

Met een PABO-diploma of als tweedegraads bevoegde vakdocent kun je als AVO-docent op het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) werken. 

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Docent AVO 2024-2025
Veelzijdigheid | Uitdagend | Voorgezet Speciaal Onderwijs | stevige persoonlijkheid  
Breda
AVO docent schooljaar 24/25
"Vraag je leerlingen niet of ze het snappen, maar vraag of je het goed hebt uitgelegd" Wil jij de AVO docent zijn die deze leerlingen nodig hebben?
Weert
AVO docent
"Vraag je leerlingen niet of ze het snappen, maar vraag of je het goed hebt uitgelegd" Wil jij de AVO docent zijn die deze leerlingen nodig hebben?
Bergen op Zoom
Docent praktijkonderwijs schooljaar 24/25
Juist de talenten ontdekken van de leerlingen die ze wel hebben en niet de focus leggen op hetgeen wat de leerlingen niet kunnen. Jouw taak als docent om die talenten bij de leerlingen te ontplooien en daarmee aan de slag te gaan!
Dordrecht
Docent in opleiding tweedegraads
Kun je zelfstandig lesgeven, zelfs als je nog in opleiding bent? We helpen je graag bij het vinden van een baan als docent in opleiding!
Gorinchem
Bekijk alle Voortgezet speciaal onderwijs vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Irene of Laura