Speciaal onderwijs

Geef leerlingen de extra aandacht die ze verdienen

Bekijk 3 vacatures

Werken in het Speciaal onderwijs

Leerkrachten en docenten in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) hebben, naast algemene onderwijstaken, een belangrijk specialistische rol in het begeleiden en opleiden van leerlingen. Als onderwijsprofessional in het speciaal onderwijs geef je kinderen en jongeren, die zich in het reguliere onderwijs niet optimaal kunnen ontwikkelen, de aandacht die zij nodig hebben.

Met een PABO-diploma of als tweedegraads bevoegde vakdocent kun je als AVO-docent op het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) werken. 

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Matchpartner is een hele kundige, betrokken club gebleken. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en proactief meegedacht. Het contact verliep altijd vlot en vriendelijk.

Peter Visser Vmbo docent
quote

Ik ben positief over het werken voor matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de Wert Docent Zorg en Welzijn

Nieuwste vacatures

AVO Docent (cluster 4)
Afwisseling in je lessen | Je helpt leerlingen die het hard nodig hebben | Je maakt onderdeel uit van een hecht team 
's-Hertogenbosch
AVO Docent
Ben jij een ervaren docent wil je lesgeven in o.a. de vakken Nederlands, Engels en wiskunde binnen het VSO? Dan hebben wij voor jou een uitdagende functie in Bergen op Zoom. 
Bergen op Zoom
Gedragswetenschapper Passend Onderwijs
Een functie op een kleine middelbare school waar individuele aandacht wordt gegeven aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. 
Bergen op zoom
Bekijk alle Voortgezet speciaal onderwijs vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Irene of Laura