MBO

Door jouw praktische lessen gaan je leerlingen goed voorbereid de arbeidsmarkt op

Bekijk 7 vacatures

Werken als MBO docent

Als docent op het mbo leid je echte vakmensen op, en begeleid je ze richting een mooie baan voor later. Dit maakt werken op een mbo school zo leuk: door jouw lessen zie je leerlingen per les beter worden.

Je kunt als docent op het middelbaar beroepsonderwijs aan de slag met een tweede- of eerstegraadsbevoegdheid. Een andere mogelijkheid is het behalen van bewijs van voldoende didactische bekwaamheid. Dit kun je behalen door het volgen van een zogenoemde PDG opleiding. Met een PDG (pedagogisch didactisch getuigschrift ) kun je als docent lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs, zonder een bevoegdheid.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Matchpartner is een hele kundige, betrokken club gebleken. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en proactief meegedacht. Het contact verliep altijd vlot en vriendelijk.

Peter Visser Avo docent
quote

Ik ben positief over het werken voor matchpartner. Ze denken in mogelijkheden en zijn erg betrokken. Ik vind ze professioneel in de omgang en kundig, je kunt merken dat er veel ervaring is binnen het team onderwijs. Verder top, zou ze zeker aanbevelen!

Lisanne de Wert Docent Zorg en Welzijn

Nieuwste vacatures

Docent Nederlands (MBO)
Ben jij docent Nederlands en heb jij affiniteit met lesgeven op het MBO? Reageer dan snel.
Bergen op Zoom
Docent in opleiding
Ben je nog in opleiding voor docent maar heb je al (stage)ervaring voor de klas? Reageer dan op deze vacature en wij bekijken alle mogelijkheden met je.
Tilburg
Docent Nederlands
Jij krijgt veel energie van het overbrengen van de Nederlandse taal aan jouw leerlingen. Schrijven, lezen, spreken, door jouw enthousiasme en vakkennis kunnen de leerlingen zich steeds beter verstaanbaar maken. Als docent Nederlands ben je bij Matchpartner zeker aan het juiste adres. 
Bergen op Zoom
Docent Nederlands (mbo)
Vrijheid in je manier van lesgeven? Dat kan als docent Nederlands bij Matchpartner.
Eindhoven
Docent Nederlands
Ben jij met ingang van het schooljaar 2021-2022 beschikbaar als docent Nederlands in de omgeving van Tilburg? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
Tilburg
Alle MBO vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Laura of Wesley