Gehandicaptenzorg

“Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel”

Bekijk 22 vacatures

Werken in de Gehandicaptenzorg

Of we het nu over LVB-ers hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking, er is meer aandacht gekomen voor het goed contact maken met de doelgroep op het eigen niveau en vanuit de eigen ervaring.

Betere zorg betekent ook beter samenwerken met professionals uit andere sectoren, met name binnen de GGZ. Maar ook de ouderenzorg biedt inzichten, vooral nu mensen met een verstandelijke beperking langer leven en ouderdomsklachten gaan vertonen.

Daarnaast werft Matchpartner adviseurs en technici, die mensen met beperkingen voorzien van (orthopedische) hulpmiddelen.

Aandachtig, betrokken en bevlogen zijn de eigenschappen die passen bij de professionals in deze branche.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Gedragsdeskundige
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij per direct op zoek naar een Gedragsdeskundige LVB.
Almere
Casemanager Zorg
Vacature voor een jeugdzorg werker die zorg draagt voor de gedegen begeleiding van jongvolwassenen met een licht verstandelijke handicap.
Zoetermeer
Regisseur LVB
Vacature voor een jeugdzorg werker die zorg draagt voor de gedegen begeleiding van jongvolwassenen met een licht verstandelijke handicap.
Zoetermeer
Coördinator Lvb+-zorg
Wij zijn op zoek naar een Coördinator Zorg met een goed inzicht in de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking die met justitie in aanraking zijn gekomen (LVB+).
Rotterdam
Adviserend GZ-psycholoog (niet-behandelend)
Heb jij ruime ervaring als psycholoog of orthopedagoog binnen de complexe psychische zorg, en wil je adviserend werken richting diverse zorginstellingen? Dan komen we graag met je in gesprek. 
Maastricht

Bekijk alle gehandicapten zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten