Gehandicaptenzorg

“Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel”

Bekijk 17 vacatures

Werken in de Gehandicaptenzorg

Of we het nu over LVB-ers hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking, er is meer aandacht gekomen voor het goed contact maken met de doelgroep op het eigen niveau en vanuit de eigen ervaring.

Betere zorg betekent ook beter samenwerken met professionals uit andere sectoren, met name binnen de GGZ. Maar ook de ouderenzorg biedt inzichten, vooral nu mensen met een verstandelijke beperking langer leven en ouderdomsklachten gaan vertonen.

Daarnaast werft Matchpartner adviseurs en technici, die mensen met beperkingen voorzien van (orthopedische) hulpmiddelen.

Aandachtig, betrokken en bevlogen zijn de eigenschappen die passen bij de professionals in deze branche.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel. De laatste jaren zijn wij er dankzij nieuwe methodieken beter in geslaagd zogenaamde ‘klikmomenten’ te creëren, waardoor we beter Ray’s stemming kunnen peilen en een passender aanbod kunnen doen.
GerdienArts verstandelijk gehandicapten

Nieuwste vacatures

Adviserend Arts
Wij zoeken mensgerichte artsen voor medische advisering. Dit betreft een veelzijdige baan waarbij je voor minimaal 24 uren per week inzetbaar bent.
Zoetermeer
Basisarts
Voor een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in zorg voor verstandelijk gehandicapten zoeken wij een basisarts.
Enschede
Gehandicaptenbegeleider
Voor een opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar een begeleider in de gehandicaptenzorg, doelgroep MVB / LVB.
Den Haag
Psycholoog LVB
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een  Psycholoog LVB .
Rotterdam
Casemanager Complexe Zorg
Wij zoeken een Casemanager Complexe Zorg, met bij voorkeur zelf een cultureel passende achtergrond, minimaal een HBO niveau en goede kennis van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB).
Rotterdam

Bekijk alle gehandicapten zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten