Gehandicaptenzorg

“Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel”

Bekijk 27 vacatures

Werken in de Gehandicaptenzorg

Of we het nu over LVB-ers hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking, er is meer aandacht gekomen voor het goed contact maken met de doelgroep op het eigen niveau en vanuit de eigen ervaring.

Betere zorg betekent ook beter samenwerken met professionals uit andere sectoren, met name binnen de GGZ. Maar ook de ouderenzorg biedt inzichten, vooral nu mensen met een verstandelijke beperking langer leven en ouderdomsklachten gaan vertonen.

Daarnaast werft Matchpartner adviseurs en technici, die mensen met beperkingen voorzien van (orthopedische) hulpmiddelen.

Aandachtig, betrokken en bevlogen zijn de eigenschappen die passen bij de professionals in deze branche.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Senior Inkomensconsulent
Voor verschillende gemeenten in Noord Nederland zoeken wij ervaren Klantmanagers Inkomen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hou jij van afwisseling in je werk? Dan wil ik jou graag spreken.
Groningen
Psychomotorisch Therapeut Jeugd
Wij zoeken een Psychomotorisch Therapeut binnen een jeugdzorginstelling. Het gaat hier om een instelling die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problematiek. Als psychomotorisch therapeut is jouw behandeling van onschatbare waarde. 
Voorburg
(Huis)arts Verstandelijk Gehandicapten
Voor een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in zorg voor verstandelijk gehandicapten zoeken wij een basisarts.
Woerden
Adviserend GZ-psycholoog (niet-behandelend)
Heb jij ruime ervaring als psycholoog of orthopedagoog binnen de complexe psychische zorg, en wil je adviserend werken richting diverse zorginstellingen? Dan komen we graag met je in gesprek. 
Gouda
Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)
Voor een organisatie in de regio Enschede die gespecialiseerd is in zorg voor verstandelijk gehandicapten zoeken wij (tijdelijke) inzet van artsen. 
Almelo

Bekijk alle gehandicapten zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten