Gehandicaptenzorg

“Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel”

Bekijk 20 vacatures

Werken in de Gehandicaptenzorg

Of we het nu over LVB-ers hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking, er is meer aandacht gekomen voor het goed contact maken met de doelgroep op het eigen niveau en vanuit de eigen ervaring.

Betere zorg betekent ook beter samenwerken met professionals uit andere sectoren, met name binnen de GGZ. Maar ook de ouderenzorg biedt inzichten, vooral nu mensen met een verstandelijke beperking langer leven en ouderdomsklachten gaan vertonen.

Daarnaast werft Matchpartner adviseurs en technici, die mensen met beperkingen voorzien van (orthopedische) hulpmiddelen.

Aandachtig, betrokken en bevlogen zijn de eigenschappen die passen bij de professionals in deze branche.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Zodra we de CD van Rammstein opzetten, zakte Ray tevreden terug in zijn stoel. De laatste jaren zijn wij er dankzij nieuwe methodieken beter in geslaagd zogenaamde ‘klikmomenten’ te creëren, waardoor we beter Ray’s stemming kunnen peilen en een passender aanbod kunnen doen.
GerdienArts verstandelijk gehandicapten

Nieuwste vacatures

Huisarts Verstandelijk Gehandicaptenzorg
Voor een organisatie in de regio Enschede die gespecialiseerd is in zorg voor verstandelijk gehandicapten zoeken wij (tijdelijke) inzet van artsen. 
Almelo
Cliëntvertrouwenspersoon VVT / GHZ
Met enige spoed zoeken wij een Cliëntvertrouwenspersoon VVT / GHZ die graag solistisch werkt maar wel in teamverband, belangenbehartiger in hart en nieren. 
Den Helder
Gedragskundige LACCS / Triple-C
Voor een opdrachtgever in de regio Twente, die zich heeft gespecialiseerd in zorg voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Gedragskundige LACCS / Triple-C.
Enschede
Casemanager Complexe Zorg
In de functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een groep mensen met een licht verstandelijke beperking, met een nadruk op het aspect van veiligheid en voorkoming van recidive. De Regisseur Forensische Zorg houdt zich bezig met een complexe doelgroep en dienstverlening vanuit het gedwongen kader. 
Rotterdam
Adviserend Arts
Wij zoeken mensgerichte artsen voor medische advisering. Dit betreft een veelzijdige baan waarbij je voor minimaal 24 uren per week inzetbaar bent.
Zoetermeer

Bekijk alle gehandicapten zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten