Forensische zorg

“Iedere vorm van oordelen of veroordelen is bij ons contraproductief. ”

Bekijk 14 vacatures

Werken in de Forensische Zorg

Sinds tien jaar zijn wij werkzaam voor Reclassering Nederland, maar onze werkzaamheden binnen de forensische zorg zijn breder: penitentiaire inrichtingen, forensische GGZ, gespecialiseerde jeugdzorg.

Het juridische traject en de beveiligingskant kunnen redelijk zwart-wit zijn, maar bij de maatschappelijke begeleiding en psychische behandeling zijn juist de grijstinten belangrijk. Wij werven personeel op alle niveaus van werkmeester (MBO-4) tot forensisch psychiater (academisch).

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Iedere vorm van oordelen of veroordelen is bij ons contraproductief. De rechter heeft al een straf bedacht, wij zijn er vooral om de gestraften te helpen om met meer optimisme naar de toekomst te kijken
Roy teamleider penitentiaire inrichting

Nieuwste vacatures

Reclasseringswerker Diagnose/Advies
In Almere zijn wij op zoek naar een beschikbare kandidaat met recente werkervaring binnen de Reclassering als Adviseur.
Almere
Senior Gedragsdeskundige LVB Forensisch
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Senior Gedragsdeskundige LVB.
Rotterdam
GZ-psycholoog jeugdzorg (ZZP)
Bent u een ervaren GZ-psycholoog en wilt u werken binnen de (forensische) jeugdzorg? Dan vertellen wij u graag met over de organisatie en de functie.
Leiden
Werkmeester Taakstraffen
Werken met een uitdagende doelgroep en op verschillende locaties (binnen en buiten) projecten begeleiden? Solliciteer dan als taakstrafbegeleider in de regio Amsterdam! 
Utrecht
Taakstrafbegeleider
Werken met een uitdagende doelgroep en op verschillende locaties (binnen en buiten) projecten begeleiden? Solliciteer dan als taakstrafbegeleider in de regio Amsterdam! 
Amsterdam
Bekijk alle Forensische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten