Forensische zorg

“Iedere vorm van oordelen of veroordelen is bij ons contraproductief. ”

Bekijk 13 vacatures

Werken in de Forensische Zorg

Sinds tien jaar zijn wij werkzaam voor Reclassering Nederland, maar onze werkzaamheden binnen de forensische zorg zijn breder: penitentiaire inrichtingen, forensische GGZ, gespecialiseerde jeugdzorg.

Het juridische traject en de beveiligingskant kunnen redelijk zwart-wit zijn, maar bij de maatschappelijke begeleiding en psychische behandeling zijn juist de grijstinten belangrijk. Wij werven personeel op alle niveaus van werkmeester (MBO-4) tot forensisch psychiater (academisch).

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Iedere vorm van oordelen of veroordelen is bij ons contraproductief. De rechter heeft al een straf bedacht, wij zijn er vooral om de gestraften te helpen om met meer optimisme naar de toekomst te kijken
Roy teamleider penitentiaire inrichting

Nieuwste vacatures

Werkmeester Taakstraffen
Begeleid taakgestraften op verschillende binnen- en buitenprojecten in de provincie Limburg. Elke dag is anders, met nieuwe projecten en uitdagingen.
Limburg
Zorgadviseur WMO / Jeugdwet / WLZ
Voor een vacature bij een GGZ instelling in Arnhem zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Zorginnovatie voor 32 uur per week met direct contract bij de opdrachtgever.
Arnhem
(Basis)arts Complexe Jeugdzorg
Voor een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in zorg voor verstandelijk gehandicapten zoeken wij een Arts Verstandelijk Gehandicapten die de drive heeft om optimale medische zorg te bieden aan de cliënt.
Tilburg
Taakstrafbegeleider
Vindt je het leuk om met een uitdagende doelgroep te werken, ben je flexibel en beschik je over natuurlijk overwicht? Dan past de functie Taakstrafbegeleider zeker bij jou!
Noord-Holland
Teamleider Preventie Radicalisering (TIJDELIJK)
De Teamleider Preventie Radicalisering heeft de dagelijkse leiding over de inhoudelijke implementatie van de behandelplannen en het algemene zorgaanbod.
Utrecht
Bekijk alle Forensische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten