Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 149 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder. De wantrouwende houding van de overheidsinstantie waar we zaten te wachten voor een afspraak vergrootte dat gedrag alleen maar. Daarom is in mijn vak een luisterend oor zo belangrijk.
Wilmagezinsmanager

Nieuwste vacatures

Jeugdconsulent
Voor een vacature in de regio Noord Holland zijn wij op zoek naar een jeugdconsulent met ervaring in de begeleiding van gezinnen voor 32-36 uur en in het bezit van skj regsitratie. Heb je interesse? Bel of mail mij snel.
Waterland
Jeugdconsulent Wijkteam
Voor een zorgverlemer in de regio Groot Amsterdam zijn wij op zoek naar een jeugdconsulent wijkteam voor 32 uur per week met SKJ registratie.
Amsterdam
Jeugdbeschermer
Wij zijn per direct op zoek naar senior jeugdbeschermers met SKJ registratie.
Lelystad
Medewerker Team Jeugd
Voor een vacature in Delft zijn wij op zoek naar een jeugdconsulent met ervaring in de begeleiding van gezinnen voor 32-36 uur en in het bezit van SKJ registratie. Heb je interesse? Bel of mail mij snel.
Delft
Jeugdbeschermer Drang
Voor een Jeugdbescherming organisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdbeschermer Drang voor 32-36 uur per week.
Rotterdam
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten