Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 149 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder. De wantrouwende houding van de overheidsinstantie waar we zaten te wachten voor een afspraak vergrootte dat gedrag alleen maar. Daarom is in mijn vak een luisterend oor zo belangrijk.
Wilmagezinsmanager

Nieuwste vacatures

Gedragsdeskundige
Zorginstelling met een christelijke grondslag zoekt een bevlogen orthopedagoog / psycholoog  voor de rol van gedragsdeskundige.
Utrecht
Gedragswetenschapper
In de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Gedragswetenschapper voor een tijdelijke opdracht voor 16-24 uur per week.
Breda
Vertrouwenspersoon Jeugdrecht
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Jeugdrecht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Roermond
Vertrouwenspersoon Tuchtzaken
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Tucht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Amsterdam
Vertrouwenspersoon Tucht
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Tucht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Utrecht
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten