Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 147 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder. De wantrouwende houding van de overheidsinstantie waar we zaten te wachten voor een afspraak vergrootte dat gedrag alleen maar. Daarom is in mijn vak een luisterend oor zo belangrijk.
Wilmagezinsmanager

Nieuwste vacatures

Gedragsdeskundige
Per direct zijn wij op zoek in Almere, naar een ervaren Gedragswetenschapper generalist voor 32-36 uur per week gedurende tenminste 4 maanden, evt. met verlenging.
Almere
Consulent Expertise Kindveiligheid
Voor de gemeente Haarlemmermeer ben ik op zoek naar een Consulent Meer-team met expertise Kindveiligheid voor minimaal 6 maanden voor 24-28 uur in de week.
Amsterdam
Jeugdbeschermer
Wij zijn per direct op zoek naar senior jeugdbeschermers met SKJ registratie.
Groningen
Jeugdbeschermer Crisisinterventieteam (vaste baan)
Voor deta/vast constructie in Rotterdam,  zijn wij op zoek naar een ervaren jeugdbeschermer voor het crisisinterventieteam.
Rotterdam
Gedragsdeskundige
Per direct zijn wij op zoek in groot Amsterdam, naar een ervaren Gedragswetenschapper generalist voor 32-36 uur per week gedurende tenminste 4 maanden, evt. met verlenging.
Haarlem
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten