Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 87 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Onderzoeker Jeugdzorg ZZP
De  Onderzoeker Jeugdzorg draagt zorg voor een gedegen analyse van gezins-, opvoedings- en gezagssituaties van minderjarigen in ernstig bedreigende situaties, intensief contact met de betrokken partijen.
Haarlem
Basis Orthopedagoog / Psycholoog (dyslexiebehandelaar)
Het is jouw passie om kinderen en ouders/leerkrachten te ondersteunen wanneer er sprake is van leerproblemen. Jij voert zelfstandig dyslexiebehandelingen uit. Daarnaast voer je ook werkzaamheden uit op gebied van diagnostiek en behandeling in de leerlingenzorg en jeugdhulp. Heb jij interesse om je daar verder in te bekwamen? Kom dan bij ons werken!
Franeker
Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP
De  Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP is verantwoordelijk voor een veelomvattende rol in het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen.  
Amsterdam
GZ-Psycholoog Jeugd
Voor een groeiende organisatie op het gebied van ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar een Freelance GZ-psycholoog Kind en Jeugd. 
Leiden
GZ-Psycholoog K&J / Orthopedagoog Generalist
Voor een groeiende organisatie op het gebied van ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog Kind en Jeugd. 
Leiden
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten