Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 130 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Ambulant Hulpverlener Jeugd & Gezin
In de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een Ambulant Hulpverlener Jeugd & Gezin.
Haarlemmermeer
Basis Orthopedagoog / Psycholoog (dyslexiebehandelaar)
Het is jouw passie om kinderen en ouders/leerkrachten te ondersteunen wanneer er sprake is van leerproblemen. Jij voert zelfstandig dyslexiebehandelingen uit. Daarnaast voer je ook werkzaamheden uit op gebied van diagnostiek en behandeling in de leerlingenzorg en jeugdhulp. Heb jij interesse om je daar verder in te bekwamen? Kom dan bij ons werken!
Franeker
Consulent Jeugd
Voor een gemeente in Zuid-Holland hebben wij een vacature voor een ervaren Consulent Jeugd voor 32-36  uur per week voor minimaal 6 maanden.
Alphen aan de Rijn
Gedragswetenschapper
In de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een Gedragswetenschapper voor een tijdelijke opdracht voor 16-24 uur per week.  
Leiden
Consulent Jeugd
Voor een gemeente in de regio Leiden hebben wij een vacature voor  Consulent Jeugd voor 32-36 uur per week met SKJ registratie.
Leiden
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten