Jeugdzorg

“Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder.”

Bekijk 107 vacatures

Werken in de Jeugdzorg

Inmiddels is de transitie van jeugdzorgtaken naar de gemeente een feit. Het doel is ‘één gezin, één plan’, kortere lijnen en meer regie. Dit vergt een andere aanpak van jeugdprofessionals: zonder oordeel, gepassioneerd en creatief. Denken in kansen. Het belang van het kind staat altijd centraal.
Al ruim tien jaar is Matchpartner actief in de werving van medewerkers voor jeugdzorginstellingen en de kinderpsychiatrie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Ik zag een pubermeisje met afwijkend gedrag, niet meer en niet minder. De wantrouwende houding van de overheidsinstantie waar we zaten te wachten voor een afspraak vergrootte dat gedrag alleen maar. Daarom is in mijn vak een luisterend oor zo belangrijk.
Wilmagezinsmanager

Nieuwste vacatures

Consulent Jeugd
Voor een vacature bij de gemeente in Noord-Holland, zijn wij op zoek naar een ervaren Consulent Jeugd met SKJ registratie die per direct beschikbaar is voor 32-36 uur per week.
Alkmaar
Consulent Jeugd
Voor een vacature bij de gemeente in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Consulent Jeugd met SKJ registratie die per direct beschikbaar is voor 32-36 uur per week.
Amterdam
Jeugdhulpverlener
Vacature voor de functie van Jeugdhulpverlener in de regio Amsterdam
Amsterdam
Jeugdprofessional Crisisinterventieteam
Ben jij als jeugdbeschermer op zoek naar een pittige en afwisselende baan in de jeugdzorg in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou voor het crisisinterventieteam, waarbij het kind centraal staat en wisseldiensten geen gezwaar is.
Rotterdam
Onderzoeker Veilig Thuis
Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.
Utrecht
Bekijk alle jeugdzorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Carin of Maarten