Ouderenzorg

“In haar rolstoel, vlakbij de plek in het park waar ze vroeger met haar schoolvriendinnen zat, begon ze te stralen.”

Bekijk 42 vacatures

Werken in de Ouderenzorg

De afgelopen jaren heeft de ouderenzorg zich sterk ontwikkeld. Het accent is komen te liggen op langer zelfstandig wonen. Hierdoor is er bij de mensen die wel in de instellingen wonen steeds meer sprake van meervoudige problematiek, zowel geestelijk als lichamelijk. Voor het personeel betekent dit dat er op een nieuwe manier gewerkt moet worden.

Ambacht en vernieuwing zijn twee thema’s die de huidige ouderenzorg karakteriseren. Lange dienstverbanden garanderen stabiliteit, nieuwe generaties medewerkers dragen bij aan betere netwerkcontacten buiten de organisatie en samenwerkingen binnen de sociale kaart.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

In haar rolstoel, vlakbij de plek in het park waar ze vroeger met haar schoolvriendinnen zat, begon ze te stralen. Even was ze weer dat jonge meisje dat verwachtingsvol het leven tegemoet trad. Het was maar een klein uitstapje, maar de herinnering er aan leek haar laatste weken draaglijker te maken.

FatimaOuderen psycholoog

Nieuwste vacatures

Corporate Recruiter
Wij zoeken een Corporate Recruiter met een creatieve geest!
Den Haag
Teammanager Facilitair
Voor deze vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Teammanager Facilitair.
Rotterdam
Basisarts
Voor een vacature bij een instelling in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een basisarts die affiniteit heeft met de ouderenzorg.
Utrecht
GZ-Psycholoog 1e lijn
Voor een vacature bij een opdrachtgever in de ouderenzorg in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog 1e Lijn.
Utrecht
Basisarts GRZ
Voor een vacature bij een instelling in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een basisarts die affiniteit heeft met de ouderenzorg.
Amsterdam
Alle ouderen zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten