Arbeid & Gezondheid

“De onderliggende, niet-medische problematiek, daar kwam ik vroeger als huisarts niet aan toe”

Bekijk 58 vacatures

Werken in Arbeid & Gezondheid

Sinds 2002 werft Matchpartner personeel voor casemanagementbedrijven verzuim en arbodiensten. Deze sector biedt nieuwe loopbaankansen voor artsen en verpleegkundigen uit de zorg. Het werken in kantoortijden kan voor hen aantrekkelijk zijn en er zijn veel mogelijkheden voor om- en bijscholing.

De hulpverlening binnen de zogenaamde providerboog, dus in opdracht van bedrijfsartsen en anderen, is een ander marktsegment waar wij ons mee bezighouden.

Geestelijke gezondheidszorg aan werknemers heeft een andere dimensie dan de reguliere GGZ. Werkhervatting kan helpen om meer grip te krijgen op persoonlijke problemen. De werkgever kan een -positieve of juist negatieve- rol spelen bij het succes van re-integratie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
De onderliggende, niet-medische problematiek, daar kwam ik vroeger als huisarts niet aan toe. Als bedrijfsarts mag en moet je meer focussen op gedrag.
Rajiv Bedrijfsarts

Nieuwste vacatures

Casemanager verzuim
Je adviseert en informeert als Casemanager / Verzuimspecialist klanten over allerlei zaken die samenhangen met ziekteverzuim en re-integratie.
Den Haag
Arts Sociale Geneeskunde
Voor diverse werkgevers in Brabant zijn wij op zoek naar artsen met interesse in de bedrijfs- of verzekeringsgeneeskunde. Na een periode van oriënteren is er de mogelijkheid om je te specialiseren tot verzekerings- of bedrijfsarts.
Den Bosch
Bedrijfsarts
Voor onze opdrachtgever, een middelgrote landelijk opererende arbodienstverlener zijn wij op zoek naar een pro-actieve bedrijfsarts.
Dordrecht
(Bedrijfs) arts zonder taakdelegatie
Arts zonder taakdelegatie
Arnhem
Casemanager in compagny
Wij zijn opzoek naar een kortdate casemanager in Den Haag
Den Haag

Alle arbeid en gezondheid vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Maarten of Stephen