Arbeid & Gezondheid

“De onderliggende, niet-medische problematiek, daar kwam ik vroeger als huisarts niet aan toe”

Bekijk 29 vacatures

Werken in Arbeid & Gezondheid

Sinds 2002 werft Matchpartner personeel voor casemanagementbedrijven verzuim en arbodiensten. Deze sector biedt nieuwe loopbaankansen voor artsen en verpleegkundigen uit de zorg. Het werken in kantoortijden kan voor hen aantrekkelijk zijn en er zijn veel mogelijkheden voor om- en bijscholing.

De hulpverlening binnen de zogenaamde providerboog, dus in opdracht van bedrijfsartsen en anderen, is een ander marktsegment waar wij ons mee bezighouden.

Geestelijke gezondheidszorg aan werknemers heeft een andere dimensie dan de reguliere GGZ. Werkhervatting kan helpen om meer grip te krijgen op persoonlijke problemen. De werkgever kan een -positieve of juist negatieve- rol spelen bij het succes van re-integratie.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Wil jij ervaring opdoen als sociaal geneeskundige?
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een arts die wil werken binnen een prettige omgeving, waarin kwaliteit belangrijker is dan productie. 
Den Bosch
Arts Sociale Geneeskunde
Voor diverse werkgevers in Brabant zijn wij op zoek naar artsen met interesse in de bedrijfs- of verzekeringsgeneeskunde. Na een periode van oriënteren is er de mogelijkheid om je te specialiseren tot verzekerings- of bedrijfsarts.
Den Bosch
HR Adviseur ZZP
Een mooie ZZP opdracht is beschikbaar gekomen bij een installatietechniekbedrijf voor onbepaalde tijd voor een enthousiaste HR adviseur.
Rotterdam
Corporate Recruiter
Lijkt het jou als recruiter leuk om je eigen nieuwe collega's te werven en te selecteren aan de hand van een uitgebreid sollicitatiegesprek? Voor een installatietechniekbedrijf in regio Rotterdam zoek ik een enthousiaste Corporate Recruiter.
Rotterdam
Klantmanager Participatiewet
We zoeken een Klantmanager Participatiewet voor minimaal 6 maanden 36 uur per week bij een gemeente in Noord Brabant. 
Oosterhout

Alle arbeid en gezondheid vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Maarten of Stephen