Publieke zorg

“Het is een voorrecht om te werken in de publieke zorg. Je staat in de frontlinie, altijd relevant.”

Bekijk 28 vacatures

Werken binnen de Publieke Zorg

Gemeenten en overheden zijn belangrijke opdrachtgevers van Matchpartner, ook binnen de zorg. Inmiddels zijn wij ook bij de publieke gezondheidszorg betrokken.

Thema’s variëren van vaccinatie, infectieziekten en epidemiologie tot werkzaamheden in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO en de Publieke GGZ).

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Het is een voorrecht om te werken in de publieke zorg. Je staat in de frontlinie, altijd relevant. Als jij je werk goed doet merken de burgers het gelijk

Brenda Arts infectiezieken

Nieuwste vacatures

Vertrouwenspersoon Jeugdrecht
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Jeugdrecht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Roermond
Vertrouwenspersoon Tuchtzaken
Per direct zoeken wij een Vertrouwenspersoon Tucht, een WO- of HBO-jurist die analytisch sterk is, hoofd- en bijzaken kan scheiden.
Amsterdam
Coördinator Psychologiepraktijk
Voor een gespecialiseerde psychologiepraktijk zoeken wij een coördinator, die zich gaat bezighouden met human resources, aansturing van personeel op het secretariaat en het vormgeven van werkprocessen.
Amsterdam
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Voor een organisatie in de regio Roermond hebben wij een vacature voor Sociaal Medisch Verpleegkundige voor 24-36 uur per week.
Roermond
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Voor een organisatie in de regio Roermond hebben wij een vacature voor Sociaal Medisch Verpleegkundige voor 24-36 uur per week.
Heerlen

Alle publieke zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten