Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 213 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Opleider Psychotherapiepraktijk (20 upw)
In Amsterdam zoeken wij een opleider Gz-psychologen voor een praktijk.
Amsterdam
GZ-psycholoog Arbeid
De professional die wij zoeken houdt zich middels goed doorontwikkelde interventies bezig met werknemers die met psychische klachten zijn uitgevallen.
Roermond
Basis Orthopedagoog / Psycholoog (dyslexiebehandelaar)
Het is jouw passie om kinderen en ouders/leerkrachten te ondersteunen wanneer er sprake is van leerproblemen. Jij voert zelfstandig dyslexiebehandelingen uit. Daarnaast voer je ook werkzaamheden uit op gebied van diagnostiek en behandeling in de leerlingenzorg en jeugdhulp. Heb jij interesse om je daar verder in te bekwamen? Kom dan bij ons werken!
Franeker
Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP
De  Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP is verantwoordelijk voor een veelomvattende rol in het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen.  
Amsterdam
GZ-Psycholoog Jeugd
Voor een groeiende organisatie op het gebied van ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar een Freelance GZ-psycholoog Kind en Jeugd. 
Leiden
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten