Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 100 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die zich in wil zetten voor de behandeling van cliënten met vaak ernstige complexe psychische problematiek.
Leiden
Neuropsycholoog
Voor een gespecialiseerde organisatie zoeken wij in Arnhem een psycholoog met ervaring in de behandeling van lichamelijke / cognitieve klachten.
Enschede
Orthopedagoog-Generalist Doven en Slechthorenden
De Orthopedagoog-Generalist die wij zoeken is gespecialiseerd (of wil zich gaan specialiseren) in het behandelen van kinderen en jongeren met een gehoorprobleem en hun omgeving.
Zoetermeer
Revalidatie/Re-integratiepsycholoog (2 dagen)
Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een  Revalidatiepsycholoog.
Dordrecht
GZ-psycholoog Gehandicaptenzorg (16-36 upw)
Voor een opdrachtgever in deregio Meppel, die zich heeft gespecialiseerd in zorg voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog-Generalist.
Deventer
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten