Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 235 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost. Het was een klus die de cliënten en medewerkers gezamenlijk klaarden. Er stond voortaan alleen nog een open balie. De onderlinge betrokkenheid was aanmerkelijk toegenomen.

Hans Manager GGZ

Nieuwste vacatures

GZ-psycholoog Tinnitus
Voor een landelijke organisatie zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde psycholoog, die zich naast reguliere werkzaamheden gaat bezighouden met een project op het gebied van tinnitus klachten.
Tiel
GZ-psycholoog Cluster-C
Voor een landelijke organisatie zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde psycholoog, die in gesprek gaat met werknemers die zich ziek gemeld hebben met psychische klachten.
Zwolle
Multicultureel Psycholoog
Voor een kleine, gespecialiseerde zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Multicultureel Psycholoog.
Rotterdam
Traject Coördinator LVB
In de functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een groep mensen met een licht verstandelijke beperking, met een nadruk op het aspect van veiligheid en voorkoming van recidive. De Regisseur Forensische Zorg houdt zich bezig met een complexe doelgroep en dienstverlening vanuit het gedwongen kader. 
Rotterdam
Psychomotorisch Therapeut
Voor een organisatie in de detentiezorg zijn wij op zoek naar een ervaren psychomotorisch therapeut, in verband met een zwangerschapsvervanging. 
Amsterdam
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten