Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 232 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost. Het was een klus die de cliënten en medewerkers gezamenlijk klaarden. Er stond voortaan alleen nog een open balie. De onderlinge betrokkenheid was aanmerkelijk toegenomen.

Hans Manager GGZ

Nieuwste vacatures

GZ-Psycholoog 1e lijn
Voor een vacature bij een opdrachtgever in de ouderenzorg in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog 1e Lijn.
Utrecht
Gedragsdeskundige
Als Orthopedagoog (Generalist) heb je een adviserende rol richting het team van professionals van deze kleinschalige zorginstelling. 
Zwijndrecht
Basispsycholoog Arbeid
Zet jouw expertise als psycholoog in om mensen weer te laten meedoen in de maatschappij: een gezonde focus op wat wél kan, met werken naar vermogen als doel.
Tilburg
Psycholoog
Zet jouw expertise als psycholoog in om mensen weer te laten meedoen in de maatschappij: een gezonde focus op wat wél kan, met werken naar vermogen als doel.
Tilburg
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
Alphen aan den Rijn
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten