Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 245 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost. Het was een klus die de cliënten en medewerkers gezamenlijk klaarden. Er stond voortaan alleen nog een open balie. De onderlinge betrokkenheid was aanmerkelijk toegenomen.

Hans Manager GGZ

Nieuwste vacatures

Gedragsdeskundige
Zorginstelling met een christelijke grondslag zoekt een bevlogen orthopedagoog / psycholoog  voor de rol van gedragsdeskundige.
Utrecht
Opleider / GZ-Psycholoog Ouderenzorg
Voor een vacature bij een opdrachtgever in de ouderenzorg in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog.
Rotterdam
Psycholoog Revalidatie
Voor een opdrachtgever in de regio Eindhovenzijn wij op zoek naar een  Psycholoog Revalidatie.
Eindhoven
Coördinator Psychologiepraktijk
Voor een gespecialiseerde psychologiepraktijk zoeken wij een coördinator, die zich gaat bezighouden met human resources, aansturing van personeel op het secretariaat en het vormgeven van werkprocessen.
Amsterdam
Behandelaar
Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij op zoek naar een Gedragsdeskundige .
Rotterdam
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten