Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 221 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Verpleegkundig Specialist Polikliniek GGZ
Verpleegkundig specialist met lef gezocht voor een uitdagende functie bij complexe psychiatrische behandelingen. 
Leiden
ZZP Psychiater (tarief €200/250)
De Psychiater die wij zoeken verricht in opdracht van een organisatie onderzoeken bij werknemers die langdurig door psychische klachten niet beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Groningen
Senior Inkomensconsulent
Voor verschillende gemeenten in Noord Nederland zoeken wij ervaren Klantmanagers Inkomen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hou jij van afwisseling in je werk? Dan wil ik jou graag spreken.
Groningen
Maatschappelijk werker Jeugd
Een betrokken team zoekt een collega Maatschappelijk werker met ruime werkervaring in de jeugdzorg. Affiniteit met de doelgroep doven en slechthorenden is een must. 
Amsterdam
Psychomotorisch Therapeut Jeugd
Wij zoeken een Psychomotorisch Therapeut binnen een jeugdzorginstelling. Het gaat hier om een instelling die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problematiek. Als psychomotorisch therapeut is jouw behandeling van onschatbare waarde. 
Voorburg
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten