Psychische zorg

“Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost.”

Bekijk 188 vacatures

Werken in de Psychische zorg

De geestelijke gezondheidszorg is een omvangrijke sector, waarin de medewerkers zich met uiteenlopende thema’s bezighouden -van persoonlijkheidsstoornissen tot trauma, van high intensive care tot geriatrie.

Los van de verscheidenheid vindt er een verschuiving plaats naar meer herstelgericht werken, oftewel de cliënt en zijn of haar verwanten actief betrekken en een stem geven bij de behandeling.

Wij zijn vooral actief in het bemiddelen van professionals die centraal staan in dit proces, vaak vanuit een zelfstandige behandelrol: psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Soms is het nodig iets te slopen om verder te komen, bij ons was dat de verpleegpost. Het was een klus die de cliënten en medewerkers gezamenlijk klaarden. Er stond voortaan alleen nog een open balie. De onderlinge betrokkenheid was aanmerkelijk toegenomen.

Hans Manager GGZ

Nieuwste vacatures

Sociaal Medisch Verpleegkundige
Ben jij HBO Verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan met reguliere kantoortijden? Dan is de functie van Sociaal Medisch Verpleegkundige wellicht iets voor jou!
Rotterdam
Zorgadviseur WMO / Jeugdwet / WLZ
Voor een vacature bij een GGZ instelling in Arnhem zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Zorginnovatie voor 32 uur per week met direct contract bij de opdrachtgever.
Arnhem
GZ-psycholoog Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde praktijk, gericht op de behandeling en begeleiding van mensen met een eetstoornis zoeken wij een regiebehandelaar.
Tilburg
(Huis) Arts Eetstoornissen
Voor een landelijke organisatie gericht op de zorg aan mensen met een eetstoornis zoeken wij een parttime beschikbare (huis)arts.
Den Haag
Regiehouder Infant Mental Health (IMH)
GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist, die zich specifiek gaat bezighouden met jonge kinderen.
Drachten
Alle Psychische zorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten