Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 24 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

GZ Psycholoog Verslavingszorg
De GZ Psycholoog verslavingszorg zet zich in voor mensen die midden in de maatschappij staan en worstelen met een verslaving.
Utrecht
Psychotherapeut Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde instelling in Maastricht zoeken wij een Psychotherapeut, die zich met een specifieke doelgroep gaat bezighouden.
Maastricht
Basisarts Verslavingszorg
Wij zijn in Amsterdam op zoek naar een arts die een affiniteit heeft met de verslavingszorg en die 24 uur per week beschikbaar is.
Amsterdam
Basisarts Verslavingszorg
Wij zijn in Den Haag op zoek naar een arts die een affiniteit heeft met de verslavingszorg en die 24 uur per week beschikbaar is.
Den Haag
Systemisch Ingestelde Psychiater (12-16 upw)
Voor een organisatie die zich toegelegd heeft op de begeleiding van jongeren en hun gezinsleden met ernstige problematiek in het systeem zijn wij op zoek naar een Systemisch Ingestelde Psychiater.
Eindhoven
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten