Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 25 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt. Het is een heftige ervaring, maar je leert wie je vrienden zijn en hoe je weer je eigen beste vriend kunt worden.

Bram psychiater en ervaringsdeskundige

Nieuwste vacatures

Traineeship (Startende) Arts
Wij komen graag in contact met artsen om de opties voor een volgende carrière-stap uitvoerig te bespreken. 
Landelijk
Basisarts Forensische Zorg
Wij zijn op zoek naar een basisarts in Overijssel, voor cliënten met psychische, forensische en meervoudige problematiek.
Meppel
Verpleegkundig Specialist Psychische Zorg
De Verpleegkundig Specialist is verantwoordelijk voor diverse taken in samenwerking met de hoofdbehandelaar psychiater bij diagnostiek en behandeling.
Maastricht
Verpleegkundig Specialist (HIC)
Voor een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever in de regio Helmond  zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist GGZ voor cliënten met meervoudige problematiek.
Helmond
Basisarts Kliniek Verslavingsproblematiek en GGZ
Voor een gedreven basisarts biedt onze opdrachtgever een uitdagende, veelzijdige functie. 
Rotterdam
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten