Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 33 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt. Het is een heftige ervaring, maar je leert wie je vrienden zijn en hoe je weer je eigen beste vriend kunt worden.

Bram psychiater en ervaringsdeskundige

Nieuwste vacatures

Teamleider Administratie Zorg
Voor een vacature bij een GGZ instelling zijn wij op zoek naar een Teamleider Administratie Zorg voor 32-36 uur per week met direct contract bij de opdrachtgever.
Amsterdam
Psycholoog Verslavingszorg
Voor een landelijke organisatie zoeken wij een bevlogen Verslavingspsycholoog, voor de behandeling van mensen met een verslaving.
Rotterdam
Verslavingspsycholoog
Voor een landelijke organisatie zoeken wij een bevlogen Verslavingspsycholoog, voor de behandeling van mensen met een verslaving.
Den Haag
SPH / MWD Verslavingszorg
Voor een  instelling in Eindhoven zoeken wij een bevlogen SPH / MWD Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.
Eindhoven
GZ Psycholoog / Opleider PIOGs
De GZ Psycholoog verslavingszorg zet zich in voor mensen die midden in de maatschappij staan en worstelen met een verslaving.
Amersfoort
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten