Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 28 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Senior Inkomensconsulent
Voor verschillende gemeenten in Noord Nederland zoeken wij ervaren Klantmanagers Inkomen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hou jij van afwisseling in je werk? Dan wil ik jou graag spreken.
Groningen
Begeleider taakstraffen
Ben jij een groepsbegeleider die lastige doelgroepen een uitdaging vindt?   Neem dan gauw contact met mij op en ik vertel je alles over deze vacature!  ( angelique@matchpartner.nl  06-58977298)
Rosmalen
GGZ-arts
Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
Gouda
Adviserend GZ-psycholoog (niet-behandelend)
Heb jij ruime ervaring als psycholoog of orthopedagoog binnen de complexe psychische zorg, en wil je adviserend werken richting diverse zorginstellingen? Dan komen we graag met je in gesprek. 
Gouda
Gedragsdeskundige LVB+
Wij zijn op zoek naar een gedragsdeskundige met een goed inzicht in de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking die met justitie in aanraking zijn gekomen (LVB+).
Rotterdam
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten