Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 8 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Trajectbegeleider LVB-zorg
Wij zijn op zoek naar een Coördinator Zorg met een goed inzicht in de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).
Almere
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Crisisdienst
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die zich in wil zetten voor de ambulante behandeling van cliënten met vaak ernstige complexe psychische problematiek.
Terneuzen
Diverse functies GZ-psycholoog
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als GZ-psycholoog en wil je advies over welke opdrachtgevers er binnen jouw regio zijn?
Nederland
GZ-Psycholoog
GZ-psycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij komen graag in contact met je!
Heel Nederland
Verpleegkundig Specialist GGZ
Onze opdrachtgever zoekt in Zuid-Holland een arts-assistent voor werkzaamheden in de geestelijke gezondheidszorg. 
Leiden
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten