Verslavingszorg

“Door mijn verslaving ben ik veel kwijtgeraakt, maar het heeft zowel een betere professional als een beter mens van me gemaakt.”

Bekijk 25 vacatures

Werken in de Verslavingszorg

De verslavingszorg is tegenwoordig voornamelijk gericht op onthouding en het herkennen van de risico’s voor een terugval. Maar er is ook steeds meer aandacht voor en onderzoek naar de onderliggende klachten (autisme, hyperactiviteit, laag IQ, trauma) die verslavingsgedrag triggeren.

Behandelaren in de verslavingszorg staan soms wat onafhankelijker in het leven en dankzij de populariteit van de Minnesota methodiek wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigheid.

Met enige regelmaat maken professionals uit een ander onderdeel van de zorg via ons de overstap naar de verslavingszorg. Met name de artsen kunnen over zeer uiteenlopende achtergronden beschikken.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Klantmanager Participatiewet
We zoeken een Klantmanager Participatiewet voor minimaal 6 maanden 36 uur per week bij een gemeente in Noord Brabant. 
Oosterhout
Behandelaar Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde praktijk, gericht op de behandeling en begeleiding van mensen met een eetstoornis zoeken wij een regiebehandelaar.
Zwolle
Psychotherapeut Eetstoornissen
Voor een gespecialiseerde instelling in Maastricht zoeken wij een Psychotherapeut, die zich met een specifieke doelgroep gaat bezighouden.
Maastricht
Basisarts Verslavingszorg
Wij zijn in Amsterdam op zoek naar een arts die een affiniteit heeft met de verslavingszorg en die 24 uur per week beschikbaar is.
Amsterdam
Basisarts Verslavingszorg
Wij zijn in Den Haag op zoek naar een arts die een affiniteit heeft met de verslavingszorg en die 24 uur per week beschikbaar is.
Den Haag
Alle verslavingszorg vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Anne of Maarten