Infra en Openbare Ruimte

Infrastructuur is cruciaal voor Nederland als transportland, voor burger en bedrijf

Bekijk 16 vacatures

Werken in Infrastructuur en Openbare Ruimte

Matchpartner heeft door heel Nederland gemeentelijke opdrachtgevers en een veelvoud aan uitdagende vacatures binnen het vakgebied infrastructuur en openbare ruimte. Wij zijn continue op zoek naar plantoetsers, verkeerskundigen en planologen. Zowel op interim- of detacheringsbasis als voor ZZP’ers.

De wereld van infrastructuur is zeer divers en uitgebreid. Bovendien voor Nederland Transportland cruciaal voor zijn concurrentiepositie in Europa. Niet alleen wegen en rails vallen hier onder, maar ook het netwerk aan dammen, sluizen en vaarwegen worden door professionals gepland en beheerd. Daarnaast spelen duurzaamheidsvraagstukken een steeds grotere rol binnen het vakgebied Infra en Openbare ruimte.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Verkeerskundige
Vind je het leuk om binnen het cluster IBOR samen met de collega’s verkeerskundige vraagstukken op te pakken? Reageer dan direct!
Berkhout
Senior Beleidsmedewerker Mobiliteit
Wil je vanuit jouw senioriteit een betrokken zijn als adviseur en sparringpartner reageer dan direct. 
Amsterdam
Senior Projectmanager weg- en waterbeheer
Wil jij jouw expertise inzetten binnen de gemeente Enschede en diverse civieltechnische infrastructurele initiatieven helpen realiseren? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie en ontdek de mogelijkheden!
Enschede
Toezichthouder / Directievoerder Civiel
Ben jij op een energieke wijze is in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden? Reageer dan direct.
Utrecht
Toezichthouder erfgoed
Ben jij een ervaren Toezichthouder en wil jij aan de slag in een aantrekkelijke gemeente? Solliciteer op de functie Toezichthouder erfgoed bij de gemeente Eemsdelta!
Delfzijl
Bekijk alle Infra en openbare ruimte vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Thomas of Joshua