Infra en Openbare Ruimte

Infrastructuur is cruciaal voor Nederland als transportland, voor burger en bedrijf

Bekijk 54 vacatures

Werken in Infrastructuur en Openbare Ruimte

Matchpartner heeft door heel Nederland gemeentelijke opdrachtgevers en een veelvoud aan uitdagende vacatures binnen het vakgebied infrastructuur en openbare ruimte. Wij zijn continue op zoek naar plantoetsers, verkeerskundigen en planologen. Zowel op interim- of detacheringsbasis als voor ZZP’ers.

De wereld van infrastructuur is zeer divers en uitgebreid. Bovendien voor Nederland Transportland cruciaal voor zijn concurrentiepositie in Europa. Niet alleen wegen en rails vallen hier onder, maar ook het netwerk aan dammen, sluizen en vaarwegen worden door professionals gepland en beheerd. Daarnaast spelen duurzaamheidsvraagstukken een steeds grotere rol binnen het vakgebied Infra en Openbare ruimte.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote
Het valt mij op dat iedereen die ik van Matchpartner spreek erg toegankelijk en benaderbaar is. Michael is altijd makkelijk te bereiken als ik een vraag heb of even wil sparren.
Ronald Smith Projectleider Civiele Techniek

Nieuwste vacatures

Beheerder Riolering en Water
Voor een gemeente in de regio van Nieuwegein ben ik opzoek naar een Beheerder Riolering en Water. Ben jij dat? Bel direct
Nieuwegein
Ervaren (Geo) data specialist
Ben jij een ervaren (Geo) data specialist met kennis van alle gangbare softwarepakketten, met een hart voor innovatie? Solliciteer en help een gemeente uit de brand!
Alphen aan den Rijn
Rioolbeheerder
Ben jij een vaardige rioolbeheerder met kennis van alle gangbare softwarepakketten, met een hart voor innovatie? Solliciteer en help een gemeente uit de brand!
Alphen aan den Rijn
Junior Projectleider Civiele Techniek
Ben jij recent afgestudeerd in de richting van civiele techniek en opzoek naar een mooie start in jouw carrière? Neem dan contact met mij op
Amersfoort
Civiel Technisch Projectleider
Voor een gemeente in de regio van Amstelveen zijn wij op zoek naar een Civiel Technisch Projectleider. 
Noord-Holland
Bekijk alle Infra en openbare ruimte vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Thomas of Joshua