Arbodienst

Door goede begeleiding en preventie ondersteun jij bedrijven met hun verzuimvraagstuk

Bekijk 75 vacatures

Werken bij een Arbodienst

Iedere werkgever is wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een arbodienst. De arbodienst draagt bij aan een goede verzuimbegeleiding maar kan ook ondersteunen bij zaken als aanstellingskeuringen en verzuimpreventie. Dit maakt werken binnen een arbodienst tot een zeer veelzijdig en afwisselend beroep.

Voor diverse arbodiensten bemiddelen wij artsen, verpleegkundigen, casemanagers, arbeidsdeskundigen en andere professionals. Wij hebben een breed netwerk binnen deze branche en weten als geen andere de juiste persoon bij juiste organisatie te bemiddelen. Juist omdat iedere arbodienst anders is.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Al snel had ik een prettige samenwerking met Stephen Hoogenboom, wat geresulteerd heeft in een passende functie. Stephen is daadkrachtig en heeft een goede relatie met het UWV. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld.

Max van Os Arbeidsdeskundige
quote

Matchpartner biedt een juiste mix van persoonlijke benadering en zakelijkheid. Ze zijn altijd duidelijk, daarom zijn we er altijd goed uitgekomen. De benaderbaarheid is goed en je weet gewoon wat je aan elkaar hebt.

Martijn Toussaint Casemanager

Nieuwste vacatures

Verpleegkundige in de Arbo
Wil jij als arboverpleegkundige aan de slag bij een moderne arbodienst, waarbij je een belangrijk spil in het proces bent en zelf je eigen spreekuren draait op locatie? Lees verder!
Almelo
Basisarts bedrijfsgeneeskunde (ANIOS / AIOS)
In de regio Arnhem zoeken wij een arts met intresse in de bedrijfsgeneeskunde.
Arnhem
Basisarts voor de sociale geneeskunde
Voor deze vacature in Arnhem zijn wij op zoek naar een basisarts met interesse in de sociale geneeskunde
Arnhem
Psycholoog Arbeid
Voor een gespecialiseerde organisatie zoeken wij in regio Eindhoven een persoon met ervaring in de behandeling van lichamelijke / psychische klachten.
Eindhoven
Verpleegkundige Verzekeringsgeneeskunde
Voor een organisatie in de regio Venlo hebben wij een vacature Verpleegkundige Verzekeringsgeneeskunde voor 24, 32 of 38 uur per week.
Venlo
Bekijk alle arbodienst vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Stephen of Angelique