Overheidsdiensten

Met jouw begeleiding krijg je mensen weer op de rails

Bekijk 46 vacatures

Werken bij een overheidsdienst

Voor diverse overheidsdiensten zijn wij continue op zoek naar verzuimprofessionals. Dit kan zijn bij een gemeente maar ook bij het UWV waar wij al jaren artsen, arbeidsdeskundigen en verpleegkundigen bemiddelen. Wanneer je bij het UWV werkt kom je in een organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte om je werk zelf goed in te richten en de client staat voorop. Door jouw goede begeleiding kan je mensen weer terug brengen in de maatschappij en door jouw correcte beoordeling krijgt iedereen de uitkering waar hij of zij recht op heeft.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

quote

Al snel had ik een prettige samenwerking met Stephen Hoogenboom, wat geresulteerd heeft in een passende functie. Stephen is daadkrachtig en heeft een goede relatie met het UWV. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld.

Max van Os Arbeidsdeskundige
quote
Matchpartner biedt een juiste mix van persoonlijke benadering en zakelijkheid. Ze zijn altijd duidelijk, daarom zijn we er altijd goed uitgekomen. De benaderbaarheid is goed en je weet gewoon wat je aan elkaar hebt.
Martijn Toussaint Casemanager

Nieuwste vacatures

Verpleegkundige Verzekeringsgeneeskunde
Ben jij als hbo verpleegkundige op zoek naar een uitdaging met minder fysieke belasting, maar meer verantwoordelijkheden? Word dan verpleegkundige verzekeringsgeneeskunde!
Rotterdam
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Ben jij HBO Verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan met reguliere kantoortijden? Dan is de functie van Sociaal Medisch Verpleegkundige wellicht iets voor jou!
Rotterdam
Basisarts voor de sociale geneeskunde
Voor deze vacature in Arnhem zijn wij op zoek naar een basisarts met interesse in de sociale geneeskunde
Arnhem
Casemanager Ziektewet
Beschik jij over ervaring als casemanager ziektewet? Ben je daarnaast op zoek naar een werkgever waarbij je omringt wordt door professionals en je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Limburg
Sociaal Medisch Verpleegkundige
Voor een organisatie in de regio Rotterdam hebben wij een vacature voor Sociaal Medisch Verpleegkundige voor 24-36 uur per week.
Rotterdam

Alle Overheidsdiensten vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je persoonlijk adviseren door onze consultants Stephen of Angelique