Overheidsdiensten

Met jouw begeleiding krijg je mensen weer op de rails

Bekijk 19 vacatures

Werken bij een overheidsdienst

Voor diverse overheidsdiensten zijn wij continue op zoek naar verzuimprofessionals. Dit kan zijn bij een gemeente maar ook bij het UWV waar wij al jaren artsen, arbeidsdeskundigen en verpleegkundigen bemiddelen. Wanneer je bij het UWV werkt kom je in een organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte om je werk zelf goed in te richten en de client staat voorop. Door jouw goede begeleiding kan je mensen weer terug brengen in de maatschappij en door jouw correcte beoordeling krijgt iedereen de uitkering waar hij of zij recht op heeft.

Waarom werken via Matchpartner?

JIj staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Assessment Psycholoog
Wij bieden je een mooie opdracht voor langere tijd bij een complexe organisatie waar je jouw ervaring als assessment psycholoog goed kwijt kunt. 
Apeldoorn
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij in Den Haag op zoek naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Den Haag
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek in Dordrecht naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Dordrecht
Medisch secretaresse
Gezocht: Voor onze opdrachtgever zijn wij in Rotterdam op zoek naar een enthousiaste Medisch Secretaresse of administratief medewerker met medische affiniteit.
Rotterdam
Manager in Verzekeringskunde
Onze opdrachtgever is opzoek naar een ervaren manager voor een overheidsdienst met verschillende teams. Je komt hier te werken op een afdeling waar sociaal medische beoordelingen worden gemaakt en adviezen worden gegeven. Binnen deze teams werken professionals en heeft ieder zijn of haar eigen expertise.
Rotterdam

Alle Overheidsdiensten vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je persoonlijk adviseren door onze consultants Stephen of Angelique