Interne verzuimprofessionals

Zorg voor minder verzuim en een gezondere organisatie

Bekijk 6 vacatures

Werken als Interne verzuimprofessional

Als interne verzuimprofessional help jij bedrijven om het verzuimpercentage terug te dringen door een goede, persoonlijke aanpak, maar ook met het oog op preventie.

Veel grotere werkgevers hebben binnen het HR team iemand die zich bezig houdt met het verzuim. Dit kunnen HR adviseurs met een specialisatie verzuim zijn maar ook allround verzuimspecialisten, arbeidsdeskundigen, Arbo verpleegkundigen of bedrijfsartsen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende sectoren: Zorg, Onderwijs, commerciële dienstverlening.   Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met de sector waarin je met de verzuimbegeleiding aan de slag gaat. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke aanstelling, of een vaste baan: wij zetten ons altijd in voor een match die bij jou past.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Senior Inkomensconsulent
Voor verschillende gemeenten in Noord Nederland zoeken wij ervaren Klantmanagers Inkomen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hou jij van afwisseling in je werk? Dan wil ik jou graag spreken.
Groningen
Poortmedewerker
Wij zijn per direct op zoek naar een Poortmedewerker
Heerenveen
HR Beleidsadviseur Arbo
Veilig en gezond werken in de zorg!  Dat lijkt een vanzelfsprekende "must".  Maar wie gaat dit regelen?  De  arbocoordinator natuurlijk! Je bent overal bij betrokken en je weet alles van gezondheidsrisico's, veilig werken en duurzame inzetbaarheid. Bel of mail mij als je interesse hebt en ik vertel je tot in detail over de vacature. Angelique@matchpartner.nl of 06-589772989.
Rotterdam
Ervaren Casemanager/ Re-integratiebegeleider
Casemanager/ Re-integratiebegeleider gezocht voor grote werkgever caseload van 30
Rotterdam
Casemanager Verzuim
Ben jij de Casemanager Verzuim die een idealistische zorginstelling kan helpen zieke medewerkers waar mogelijk weer aan de slag te krijgen? Lees snel verder!
Ede
Alle interne verzuimprofessionals vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Stephen of Angelique