Interne verzuimprofessionals

Zorg voor minder verzuim en een gezondere organisatie

Bekijk 7 vacatures

Werken als Interne verzuimprofessional

Als interne verzuimprofessional help jij bedrijven om het verzuimpercentage terug te dringen door een goede, persoonlijke aanpak, maar ook met het oog op preventie.

Veel grotere werkgevers hebben binnen het HR team iemand die zich bezig houdt met het verzuim. Dit kunnen HR adviseurs met een specialisatie verzuim zijn maar ook allround verzuimspecialisten, arbeidsdeskundigen, Arbo verpleegkundigen of bedrijfsartsen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende sectoren: Zorg, Onderwijs, commerciële dienstverlening.   Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met de sector waarin je met de verzuimbegeleiding aan de slag gaat. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke aanstelling, of een vaste baan: wij zetten ons altijd in voor een match die bij jou past.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Één vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

Klantmanager Participatiewet
We zoeken een Klantmanager Participatiewet voor minimaal 6 maanden 36 uur per week bij een gemeente in Noord Brabant. 
Oosterhout
Arbocoördinator
Arbobeleid stoffig?  Natuurlijk niet!  Jij regelt optimale arbeidsomstandigheden voor je collega's. Je bent overal en nergens en weet alles van gezondheidsrisico's, veilig werken en duurzame inzetbaarheid. Bel of mail mij en we gaan samen bezien of jij deze uitdaging aandurft.  Angelique@matchpartner.nl of 06-589772989.
Utrecht
Verzuimspecialist Zorginstelling
Jij bent een pionier,  een aanpakker, een oplosser, je bent dol op verzuimbegeleiding én je wilt werken voor een maatschappelijke organisatie.  Ben jij dit?  Neem dan contact met mij op: Angelique@matchpartner.nl of 06-589772989.
Zwolle
Casemanager in Company
Jij bent een pionier,  een aanpakker, een oplosser, je bent dol op verzuimbegeleiding én je wilt werken voor een maatschappelijke organisatie.  Ben jij dit?  Neem dan contact met mij op: Angelique@matchpartner.nl of 06-589772989.
Utrecht
Bedrijfsarts interne Arbodienst
WIl jij als bedrijfsarts (in opleiding) echt het verschil maken voor deze unieke zorgorganisatie? Solliciteer dan snel!
Rotterdam
Alle interne verzuimprofessionals vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Stephen of Angelique