Interne verzuimprofessionals

Zorg voor minder verzuim en een gezondere organisatie

Bekijk 4 vacatures

Werken als Interne verzuimprofessional

Als interne verzuimprofessional help jij bedrijven om het verzuimpercentage terug te dringen door een goede, persoonlijke aanpak, maar ook met het oog op preventie.

Veel grotere werkgevers hebben binnen het HR team iemand die zich bezig houdt met het verzuim. Dit kunnen HR adviseurs met een specialisatie verzuim zijn maar ook allround verzuimspecialisten, arbeidsdeskundigen, Arbo verpleegkundigen of bedrijfsartsen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende sectoren: Zorg, Onderwijs, commerciële dienstverlening.   Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met de sector waarin je met de verzuimbegeleiding aan de slag gaat. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke aanstelling, of een vaste baan: wij zetten ons altijd in voor een match die bij jou past.

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Nieuwste vacatures

HR Business Partner
HR Business Partner gezocht in Amsterdam. Speel een sleutelrol in onze HR-ambitie met focus op inzetbaarheid, gezondheid & impact.
Amsterdam
Casemanager WGA
Voor een verzekeraar zijn wij opzoek naar een Casemanager die zich gaat bezig houden met het begeleiden van verzekerden in de WGA
Den Haag
Bedrijfsarts
Voor onze opdrachtgever in de regio Venlo zijn wij op zoek naar artsen die zich willen gaan richten op een carrière binnen de bedrijfsgeneeskunde.
Venlo
Re-integratieadviseur
Voor een casemanager die meer bij de klant zou willen zitten is dit een uitgelezen mogelijkheid. Maar ook een loopbaanbegeleider die meer voor in het proces wil werken zou dit heel leuk vinden.
Amsterdam
Alle interne verzuimprofessionals vacatures

Liever persoonlijke begeleiding?

Laat je adviseren door onze consultants Stephen of Angelique