Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen
Verwijderen
Opslaan
Solliciteer op deze functie
Vacature header

Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen

Zorg & Welzijn
Amsterdam
Terug naar overzicht
Vacature delen

Functie omschrijving Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen

We zoeken een Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen voor een functie in een instelling. Het betreft twee locaties met verblijfspatiënten. Op een derde locatie ligt het accent meer op somatiek en psychogeriatrie. De werkzaamheden zijn voor twee dagen op de WLz-locaties, twee dagen op de locatie PG/soma.

De taakdelegatie is goed doorgevoerd, waar door de arts zich kan richten op het leiden van MDO's, supervisie en meer ingewikkelde casuïstiek. Er zijn desgewenst veel mogelijkheden om met zijn of haar interessegebieden verder aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in de vorm van een kaderopleiding (bijvoorbeeld 1e lijn, PG, palliatieve zorg).

De Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen is verder verantwoordelijk voor:

  • Het behandelen en begeleiden oudere patiënten;
  • Het opstellen en uitvoeren van multidisciplinair zorgplannen;
  • Het incidenteel consultaties doen voor hulpverleners uit eerste en tweede lijn.

De professional wordt uitgenodigd actief mee te denken over kwaliteitsverbetering en het medische en zorginhoudelijke beleid van de instelling.

Functie eisen Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen

Voor de vacature van Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen zoeken wij een bevlogen arts met een afgeronde opleiding medicijnen, tevens geregistreerd specialist ouderengeneeskunde.

Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een grote zorgaanbieder in de regio Amsterdam, met een groot aantal vestigingen in en buiten de stad. Zij biedt ondersteuning aan een brede doelgroep, van jong tot oud. Dit kunnen mensen zijn die verpleging en verzorging nodig hebben, mensen met een verstandelijke beperking, maar ook mensen met psychische klachten.

De schaalgroote geeft mogelijkheden tot krachtenbundeling, die kansen biedt voor zorgvernieuwing. Bovendien vormt ze de basis voor een financiel gezonde organisatie. Kortom: groot, krachtig en nabij.

Bedrijfscultuur

De kleinschalige werkwijze binnen een grotere organisatie biedt een krachtig uitgangspunt voor zorg op maat. Onze cliënt heeft binnen haar organisatie een kennisinstituut ontwikkeld, dat bijdraagt aan het op hoger niveau brengen van kennis en vaardigheden van medewerkers en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden Specialist Ouderengeneeskunde Kleinschalig Wonen

Arbeidsvoorwaarden worden nader ingevuld in overleg met de kandidaat.

Wat vinden je collega's?

Meer weten over deze vacature?

Maarten de Haan

Zorg
(06) 1130 8437
Bel mij terug

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie