Hayat El Kadi-Acharrat

Hayat El Kadi-Acharrat
Naam Hayat El Kadi-Acharrat
Mobiel (06) 5463 8842

Quote

"Ik verplaats mij eerst in jou, daarna verplaats ik jouw werkplek!"


Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?

Ik ben Consultant binnen de unit Commerciele Arbeidsbemiddeling en Zorg. Wat mij het meest aanspreekt in mijn functie binnen de Commerciele Arbeidsbemiddeling is het netwerk van opdrachtgevers waar wij ons mee bezighouden. Onze kandidaten worden klanten en klanten worden kandidaten. Je focus mag hierdoor nooit verslappen, de markt kent ons net zo goed als wij de markt. In dit vakgebied ben je zo goed als je laatste succes. Vandaar dat kwaliteit, vertrouwelijkheid, eerlijkheid en snelheid zeer belangrijk zijn; toevallig zijn dat ook precies de eigenschappen die bij mij hoog in het vaandel staan. De zorgsector spreekt mij aan aangezien ik een opleiding en achtergrond heb als verpleegkundige.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
De markt is behoorlijk in beweging. Bij een recessie vallen de eerste klappen altijd binnen ons vakgebied. Echter door ons nauwe contact met zowel de kandidaten als met klanten zijn wij goed op de hoogte betreft alle ontwikkelingen en kunnen we hierop inspelen. Wij handelen zogenaamd "met voorkennis" en worden hierdoor juist ingeschakeld door vele bemiddelingsbureaus. Voor goede mensen is altijd een werkplek te vinden.

Binnen de Zorg is ook meer vraag naar goede gekwalificeerde mensen met de juiste ervaring en opleiding. Waar ik me vooral mee bezig houd zijn verpleegkundigen en verzorgenden binnen de Ouderenzorg. Zorg moet goedkoper, efficienter en mijn taak is om samen met onze opdrachtgevers de juiste personenen op de juiste plekken te zetten. Denkend ook aan de eerste generatie allochtonen die door gezinshereningen naar Nederland zijn gekomen.


Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Binnen Matchpartner is een ieder goed in zijn of haar vak en is er altijd ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Korte communicatielijnen, informele sfeer maar vooral hard werken gaan hier hand in hand met veel plezier en humor!

_________________________________________________________

Lees ook de columns van Hayat:

Tekorten in de zorg: is dat wel echt zo?

Het cement van de samenleving

Wat gij niet wilt dat u geschiedt

Het zit 'm in de details

Onderscheid maken in de zorg

Social networks

Bekijk mijn LinkedIn profiel Volg Matchpartner op Twitter

Ik zoek op dit moment naar een