Over ons

Angelique Lommen

Naam Angelique Lommen
Mobiel (06) 5897 7298
Angelique  Lommen

Quote

"Goed werkgeverschap zit in de 'zachte criteria': visie, flexibiliteit, vertrouwen, creativiteit."

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als consultant re-integratie en verzuim. Daarvoor was ik letselschadebehandelaar, AOV-claimbeoordelaar, casemanager en accountmanager bij een arbodienst.

Wij bemiddelen bij Matchpartner Re-integratie en Verzuim casemanagers, artsen, arbeidsdeskundigen, kortom.... veel vacatures en rollen in verzuimland. Juist door deze zeer verschillende rollen spreek ik zeer verschillende personen met zeer uiteenlopende beweegredenen om in deze branche te werken. Dat maakt het boeiend en erg leuk.

Met al deze kandidaten heb ik een ding gemeen: ze hebben een enorme drive om in de verzuimbranche te werken.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?

Er is veel vraag naar goede kandidaten. Werkgevers roepen al jaren dat ze willen binden en boeien. Het is aan de werkgever om die goede kandidaat over de streep te trekken om voor hem of haar te komen werken. Een goed salaris, 25 vakantiedagen en leuke collega’s hebben is niet doorslaggevend, dat zou normaal moeten zijn in een wereld waar schaarste heerst.

Binden en boeien en goed werkgeverschap zitten meer in de “zachte criteria”: visie, flexibiliteit, vertrouwen, creativiteit.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?

Wij schuiven geen cv's van kandidaat naar opdrachtgever. Niet het ‘papiertje’, maar een persoonlijk gesprek met de kandidaat vertelt ons wat iemand kan en waar iemand goed in is. Op grond daarvan stellen wij onze kandidaten voor bij onze opdrachtgevers. We helpen onze kandidaten aan die droombaan.... of we helpen ze uit een droom.

_________________________________________________________

Lees ook de columns van Angelique:

"Ik wil graag casemanager verzuim worden!"

Werken als Casemanager Verzuim: veel opties, maar waar te beginnen?
 

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod