Over ons

Anne Jansen

Naam Anne Jansen
Mobiel (06) 2706 2869
Anne  Jansen

Quote

“Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it”
Maya Angelou

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?

Eerder werkte ik in de re-integratiebranche en op de afdeling recruitment van een grote verslavingsinstelling. Bij Matchpartner houd ik mij als consultant bezig met een breed scala van functies. Van psycholoog tot psychiater, van maatschappelijk werker tot manager. Systeemtherapeut. Verslavingsarts Verpleegkundig Specialist. Kortom, de moeilijk vervulbare vacatures op het gebied van zorg, welzijn en soms ook arbeid & gezondheid.

Als consultant sta je midden in de maatschappij. Enerzijds hoor je van leidinggevenden het strategische beleid van een organisatie. Anderzijds hoor je op de werkvloer de acute problemen qua inzet van personeel. Als consultant ben je dus continu betrokken bij de inzet van professionals om een gezonde bedrijfsvoering te bewerkstelligen, nu en voor in de toekomst.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?

Laat ik voorop stellen dat we de zorg met al haar specialismen niet over één kam kunnen scheren. Maar één ding: het is er altijd, maar dan ook altijd hectisch. Wachtlijsten, geldstromen die stoppen, het continu waarborgen van de kwaliteit van de zorg, verantwoordelijkheden die verschuiven en expertise die aangevuld moet worden. Voor mij zijn de dynamiek en diversiteit in de verschillende zorgspecialisme en de hierbij behorende persoonlijkheden redenen om veel plezier in mijn werk te hebben.

Een voorbeeld is de toenemende vraag naar een ambulante, specialistische zorgvraag. Hierdoor worden andere competenties bij medewerkers verlangd. En met de introductie van nieuwe technologieën zal bij steeds meer functies binnen de zorg technisch inzicht worden verreist.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?

Medewerkers met focus, die alles inzetten om een goede match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Door kritische vragen te stellen, soms door een spiegel voor te houden en op andere momenten door te confronteren.

Maar altijd op een integere manier met inachtneming van ieders belang. Want dat is waar Matchpartner voor staat: het centraal stellen van de duurzame relatie met kandidaat en opdrachtgever.

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod