Over ons

Aron Verhaar

Naam Aron Verhaar
Mobiel (06) 4206 4107
Aron  Verhaar

Quote

“Heb plezier in je werk, de rest is bijzaak”

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Binnen Matchpartner houd ik mij voornamelijk bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures van onze consultants. Hierin ben ik veel bezig met onze database en vacaturesites. Ik kwam hier binnen als stagiair en ik heb in die periode veel gewerkt binnen de zorg- & welzijnsafdeling binnen het bedrijf. Ook nu mijn stage is afgerond ben ik voornamelijk voor deze afdeling werkzaam, maar ik help ook bij vacatures binnen Verzuim en het Sociaal Domein. Ik zie deze functie als een uitdagende baan naast mijn studie Toegepaste Psychologie, waarin ik veel van de arbeidswereld leer, zeker ook omdat ik later zelf als arbeidspsycholoog aan de slag wil.

Hoe zie je de markt waarin je bemiddeld?
De rekruterende taken die ik uitvoer kunnen flink van elkaar verschillen, maar dat maakt dit werk juist zo leuk. Er moet veel ruimte zijn voor persoonlijke aandacht en er moet niet doelloos gebeld worden naar zoveel mogelijk mensen. Door kandidaten persoonlijk en oprecht te benaderen hoop ik een positief beeld van mij en van het bedrijf achter te laten.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Enthousiaste werknemers die graag willen dat jij de baan krijgt waar je gelukkig van wordt. Wij denken vanuit de kandidaat, niet vanuit onze portefeuille. Het creëren van een professionele band met zowel werknemer als werkgever zorgt er naar mijn mening voor dat Matchpartner zich onderscheidt van andere recruitmentorganisaties.

Social networks

Volg Matchpartner op Twitter

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod