Over ons

Joshua Deur

Naam Joshua Deur
Mobiel (06) 8343 2691
Joshua  Deur

Quote


"Some of our finest work comes through service to others." ( Gordon B. Hinckley )


Welke functie heb jij binnen matchpartner en wat spreekt jou daarin aan?

Als Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor het vinden van enthousiaste en getalenteerde kandidaten voor onze klanten binnen het fysiek domein van de overheid.

De meeste energie krijg ik van het intensief met kandidaten aan de slag te gaan met als uitgangspunt het vinden van de perfecte opdracht of baan. Ik ben iemand van de lange termijn relatie en wat mij betreft begint voor mij het avontuur pas als ik iemand geplaatst heb. Je leert je kandidaat echt kennen en onderneemt stappen om zijn of haar loopbaan verder vorm te geven.

Ik focus mij binnen het fysiek domein op allerlei functies op het gebied van Ruimte, Infrastructuur en Recht. Voorbeeldfuncties zijn Beleidsmedewerkers, Projectleiders en Vergunningverleners.

Hoe zie jij de markt waarin jij bemiddelt?

Als ik de markt waarin ik bemiddel in één woord zou moeten omschrijven dan is dat dynamisch. Momenteel is er veel verplaatsing binnen de overheid.

Dit komt omdat het veelvoud van de opdrachten op projectbasis wordt ingevuld. Weten wat er speelt en constant op de hoogte blijven van de stand van zaken, ook als kandidaten al een opdracht hebben, is dus erg belangrijk.

Wat kenmerkt Matchpartner voor jou?

Mensgerichtheid. Als ik voor mij en mijn collega’s mag spreken denk ik dat wij ons onderscheiden door de mensgerichtheid die wij tonen richting onze kandidaten en klanten. We werken vanuit de mens waarbij wij het belangrijk vinden dat een kandidaat gelukkig wordt van zijn of haar werkplek. Ik denk dat wij hierbij het commerciële aspect automatisch op de tweede plek zetten.

Als ik kijk naar mijzelf binnen Matchpartner vind ik de hoeveelheid aan vrijheid en creativiteit die ik kwijt kan in mijn werk het allerleukste. Ik ben de baas over mijn eigen “toko” en bepaal in grote mate zelf hoe ik deze staande houdt.

_____________________________________________________

Lees ook de columns van Joshua:

Big Society in een kleine gemeente

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod