Over ons

Bart Brouwers

Naam Bart Brouwers
Mobiel (06) 3365 5702
Bart  Brouwers

Quote

“Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.” – Forrest Gump

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Bij Matchpartner werk ik als recruiter, vooral voor het fysiek domein gemeente, maar ik ondersteun ook andere afdelingen. Binnen het bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met het vinden van kandidaten voor vacatures van onze consultants. Enerzijds heb ik veel contact met kandidaten, en anderzijds ondersteun ik de consultants op de afdeling. Naast mijn werk bij Matchpartner volg ik een studie International Studies, het is fijn dat ik hiernaast bij Matchpartner ook veel kan leren over de arbeidsmarkt.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Vanuit mijn rol ben ik bezig met de verschillende kandidaten. De verschillende functies en kandidaten verschillen enorm, maar dat maakt het werk juist zo leuk. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en er moet niet alleen gezocht worden naar het perfecte cv. Juist door persoonlijk, duurzaam en oprecht contact is de beste match te vinden.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Matchpartner is een bijzondere groep mensen. De consultants verschillen erg onderling, maar krijgen de ruimte om hun werk zelf in te richten. Er wordt verder gekeken dan alleen de kandidaat en het cv, de persoon erachter is veel belangrijker. Binnen het bedrijf voel ik een prettige werksfeer, dit zorgt voor enthousiaste medewerkers en duurzame matches.

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod