Over ons

Angela Tjapkes

Naam Angela Tjapkes
Mobiel (06) 3446 4483
Angela  Tjapkes

Quote

"Don't judge a book by its cover. Oprecht geïnteresseerd een gesprek ingaan zonder tunnelvisie maakt dat ik mijn werk echt leuk vind. Vooroordelen zijn snel gemaakt, ik word liever verrast!"

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daar in aan?
Mijn functie bij matchpartner is Consultant binnen sociaal domein/welzijn, ik ben verantwoordelijk voor de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Ik krijg energie van binding, het leren kennen van mijn gesprekspartners en een duurzame samenwerking aangaan.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Door blijvende veranderingen in de markt is het belangrijk deze te blijven volgen, ons netwerk te blijven onderhouden en uit te breiden om altijd de juiste match te kunnen maken.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Matchpartner is echt een unieke club. Elke consultant krijgt de ruimte zijn of haar werk naar eigen inzicht te doen. Er is bijzonder veel aandacht voor de kandidaat, met oprechte interesse kijken we verder dan alleen het cv. De persoon erachter is voor ons veel belangrijker. Dat schept een duurzame band en zorgt voor goede matches. Opdrachtgevers plukken hier ook de vruchten van.

 

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod