Over ons

Daphne Boere

Naam Daphne Boere
Mobiel (06) 2824 8262
Daphne  Boere

Quote

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Consultant voor het Sociaal Domein binnen Gemeentes. Het spreekt me aan dat je zowel het persoonlijke contact hebt met de klant als ook het contact met de medewerkers. Hierdoor maak je uiteindelijk het beste de perfecte match. Daarnaast heb je binnen je rol bij Matchpartner de vrijheid om met nieuwe ideeën te komen hiermee aan de slag te gaan.


Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Op dit moment is er bij veel gemeentes een groot tekort aan gekwalificeerd personeel. Door de band die ik heb met mijn klanten hoop ik ze vanuit een breder oogpunt naar kandidaten te kunnen laten kijken. Uiteindelijk plukken gemeentes en medewerkers hier op lange termijn de vruchten van.


Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
De persoonlijke benadering.

Door het hebben van oprechte interesse in onze klanten, medewerkers en zelfstandigen maak je een echte connectie met mensen. Er ontstaan fijne en persoonlijke samenwerkingen op diverse vlakken, dat is mooi! Zo blijven de mensen die voor ons aan de slag gaan vaak jaren voor ons werken.

Intern bestaat het team van Matchpartner uit een zeer diverse club mensen. Qua achtergrond, persoonlijkheid en leeftijd zijn we allemaal verschillend. Dat maakt het een leuke gemixte groep van collega’s! Iedereen is gespecialiseerd in zijn of haar specialisme.

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod