Over ons

Gwen Rolfes

Naam Gwen Rolfes
Mobiel (06) 3446 4493
Gwen  Rolfes

Quote

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Bij Matchpartner werk ik als consultant. In deze functie richt ik mij vooral op accountmanagement gerelateerde zaken binnen de provincie Overijssel. Dit betekent dat ik het contact met onze opdrachtgevers in deze regio onderhoud en dat ik nieuwe klanten werf. Voornamelijk houd ik mij bezig met het sociaal domein maar ook het fysiek domein komt aan bod. Ik vind het prettig om contacten te onderhouden en het spreekt mij in deze functie erg aan om nieuwe samenwerkingen te creëren waarbij we de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever proberen te maken.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Vanuit mijn rol heb ik vooral contact met opdrachtgevers zoals gemeenten binnen het sociaal domein. De arbeidsmarkt binnen het sociaal domein kenmerkt zich door de ontwikkelingen in onze samenleving. De afgelopen tijd is er veel beweging geweest binnen onze samenleving wat invloed heeft op het sociaal domein. Een voorbeeld hiervan is het steeds groter wordende takenpakket van gemeenten als gevolg van de decentralisatie. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen en dat je hier als organisatie op in speelt.


Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Bij Matchpartner werken verschillende personen met andere achtergronden en ideeën. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en te leren. Matchpartner kenmerkt zich voor mij door de persoonlijke aandacht voor de kandidaat en de binding die wordt gecreëerd met de opdrachtgever. Voor de kandidaat wordt gekeken naar een opdracht die het beste bij hem of haar past en wat zij zelf prettig vinden. Voor de opdrachtgever wordt gekeken naar de best passende kandidaat en wordt er vooral geïnvesteerd in een duurzame samenwerking. Wat ik zelf erg prettig vindt aan het werk binnen Matchpartner, is dat je veel vrijheid krijgt om je klantenbestand zelf in te vullen en uit te breiden.

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod