Over ons

Artlinda Emini

Naam Artlinda Emini
Mobiel (06) 1111 9481
Artlinda  Emini

Quote

“Een pad ontstaat door erop te lopen – Zhuang Zi”

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Binnen Matchpartner ben ik werkzaam als recruiter. Voor onze klanten binnen het fysieke domein ben ik verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten. Gesprekken voeren met kandidaten doe ik deels op de ouderwetse manier en dat is een persoonlijk gesprek in real life voeren. Op deze manier krijg ik een goed beeld van de kandidaten die ik spreek. Tegelijkertijd denk ik vanuit de wensen en behoefte van de kandidaat. Een passende vacature is niet meer van deze tijd, het gaat om het bemiddelen tussen kandidaten en opdrachtgevers, op basis van gedeelde interesse, organisatiemissie en organisatiecultuur. En dat maakt mijn werk inhoudelijk zo uitdagend.  
Bij Matchpartner krijg ik de ruimte om de gesprekken op mijn manier te voeren. De open en professionele cultuur van de organisatie wekt veel vertrouwen op, zowel intern als extern.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
De arbeidsmarkt is momenteel erg gunstig voor de kandidaten. De kandidaten die nu met Matchpartner in gesprek gaan kiezen bewust voor een sparringmaatje met betrekking tot hun loopbaan. Er staan momenteel veel vacatures open, dus er is keuze genoeg. Dit kan onder andere keuzestress met zich meebrengen. Wij proberen de kandidaten hierin te begeleiden.


Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Een professionele organisatie met veel aandacht voor de kandidaten. Matchpartner zet in op duurzame bemiddeling en verliest na bemiddeling het contact niet uit het oog. Er is altijd een vorm van nazorg en daarin onderscheidt Matchpartner zich van andere partijen.  

 

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod