Twintig jaar Matchpartner!

Geschreven door:
Redactie Matchpartner
01-04-2022


Vandaag is het dan echt zover: Matchpartner viert een rond jubileum.

Precies twintig jaar geleden begon directeur / eigenaar Leon Brouwers dit bedrijf. In zijn eentje, thuis op zolder. Met visitekaartjes van de copyshop, bij wijze van spreken. In 2004 nam hij zijn eerste medewerker aan. 

Inmiddels hebben we vier vestigingen, en zijn de branches waarin we werkzaam zijn flink uitgebreid. 

Aanvankelijk was Matchpartner een ‘arbeidsbemiddelaar voor de arbeidsbemiddelaars’: Leon richtte zich op de branche die hij zelf goed kende, de commerciële arbeidsbemiddeling.

Daar kwamen al snel casemanagement verzuim en het sociaal domein bij, destijds een leuke nieuwe stap voor intercedenten die een nieuwe uitdaging zoeken. 

Vanaf 2008 kwam er een samenwerking met een detacheringsbedrijf in Barneveld dat veel jeugdbeschermers en reclasseringswerkers zocht. Een jaar later kon Leon het bedrijf overnemen en was Matchpartner Zorg en Welzijn een feit.

Later kwamen er civiele techniek, bouw en RO, milieu en juridische zaken bij en vanaf 2018 Matchpartner Onderwijs in Breda. De meest recente aanwinst: vestigingen in Lemmer en Emmen, beide actief in de gemeentemarkt.

Een organisch gegroeide organisatie dus, met een eigen bedrijfscultuur en een flink aantal medewerkers die er meer dan 5 of zelfs 10 jaar werken -niet gebruikelijk binnen  het recruitment.

Twintig jaar Matchpartner, Leon zelf blijft er nuchter onder. “Weet je wat pas echt indrukwekkend is? 100 jaar een bedrijf hebben!” zegt hij relativerend. 

Zonder de vele werkzoekenden en werkgevers binnen verschillende branches met wie wij gewerkt hebben was het allemaal niet mogelijk geweest.

Daarvoor zijn we u zeer erkentelijk. Dus op naar de volgende twintig jaar!

Het team van Matchpartner


 

Reageer

Geen reacties

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod